Dichterbij zoekt een

Orthopedagoog-Generalist derdelijnszorg ambulante poli in Tilburg

Dienstverband

32-36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Tilburg

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Als BIG-geregistreerde Orthopedagoog-Generalist binnen onze ambulante poli van STEVIG in Tilburg zet je jouw kennis en kunde in om mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen meer grip op hun leven te laten krijgen. De specialistische zorg die STEVIG biedt valt onder de derde lijn. Je werkt met mensen met beveiligingsniveau 1 of 2 en de problematiek is heel divers; GGZ en/of (SG)LVG(+), al dan niet in combinatie met verslavingszorg.

 

Wat ga je doen

Als Orthopedagoog-Generalist werk je met mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen. In een multidisciplinair team help je de cliënt stap voor stap bij het oppakken van het gewone leven. Dat doe je via diagnostiek, onderzoek, observatie en risicoanalyses. Ook bied je psychotherapeutische interventies zoals EMDR, schematherapie en CGT een essentieel onderdeel van de werkzaamheden als GZ/OG omvatten.

Het is een zeer uitdagende baan. Je kunt snel schakelen, hebt doorzettingsvermogen, bent veerkrachtig en kunt creatief met onvoorziene omstandigheden omgaan.

 

De werktijden zijn flexibel in te vullen.

 

Met wie ga je dat doen

Je werkt met cliënten met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen. Binnen de FPA hebben deze bovendien een strafrechtelijk kader. Daarnaast heb je goed contact met verwanten en overleg je met de behandelaren en extern betrokken hulpverleners.

Je collega’s zijn o.a. agogisch begeleiders en verpleegkundigen, sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, sociotherapeuten, klinisch (neuro-) psychologen, psychiaters en andere GZ-Psychologen en Orthopedagoog Generalisten.

 

Waar ga je dat doen

We zoeken een Orthopedagoog-Generalist voor onze ambulante poli in Tilburg. Indien gewenst kijken we graag samen met jou naar andere mogelijkheden!

 

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving.


Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

 

Dit ben jij

* Je beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie of orthopedagogiek, bent een BIG geregistreerde Orthopedagoog-Generalist

* Je beschikt over de meest actuele wetenschappelijke kennis op het gebied van de psychologie of de orthopedagogiek

* Je kunt diagnostiek verrichten en behandelingen uitvoeren en coördineren volgens de gebruikelijke professionele standaarden van de beroepsgroep

* Je kent en hanteert wet- en regelgeving m.b.t. de gezondheidszorg

* Je hebt ervaring met het afstemmen van behandelvormen op de individuele cliënt met diens specifieke hulpvragen

 

Dit krijg je ervoor terug

* Een vast contract (32 - 36 uur)Werken op ZZP basis behoort ook tot de mogelijkheden

* Een salaris van minimaal € 3.823,- en maximaal € 5.772,- bruto, FWG 65. Meer informatie over de cao; https://www.vgn.nl/nieuwe-cao-gehandicaptenzorg-2021-2024

* Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag

* Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub

* De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

* Je bepaalt zelf hoe je je werktijden invult. Je werktijden zijn onder kantoortijd. Je hoeft geen crisisdienst buiten kantoortijd te draaien

* Daarnaast zijn er mogelijkheden om bepaalde administratieve taken vanuit thuis uit te voeren

 

Meer weten of solliciteren?

Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rosanne Hussaarts, manager STEVIG, via telefoonnummer 06-12506374 of via r.hussaarts@stevig.nl.

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van STEVIG, onderdeel van Dichterbij, via wervingsbureau@stevig.nl of 088-7540060.

 

Solliciteren kan via de website van STEVIG waar je via het sollicitatieformulier je cv en motivatiebrief uploadt. Je maakt daarmee een account in ons portaal aan, zodat je het proces kunt volgen; https://www.stevig.nl/werken-bij/orthopedagoog-generalist-derdelijnszorg-ambulante-poli-in-tilburg