Mutsaersstichting zoekt een

Orthopedagoog Generalist / GZ Psycholoog K&J (Regiebehandelaar)

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

De Mutsaersstichting, compleet in jeugdzorg, is een fullservice centrum actief op de gebieden jeugdhulpverlening en GGZ en welzijn en onderwijs. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en werken multidisciplinair vanuit een systemisch en vraaggericht perspectief. 
Vanuit onze missie “geen kind op straat, geen gezin in de steek” bieden we cliënten en hun omgeving grip en perspectief op hun toekomst. Wij leren jongeren en volwassenen hun eigen plaats in de samenleving (weer) in te nemen.  Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.  

Ter uitbreiding van ons behandelteam in Peel en Maas zijn wij op zoek naar een :   

Orthopedagoog Generalist / GZ Psycholoog K&J  (Regiebehandelaar) 

24 – 36 uur per week 

Opgroeien, naar school gaan, vrienden maken, je goed voelen, dat gaat niet bij iedereen vanzelf. Wil jij graag kinderen, jeugdigen maar ook zeker het gezin en de omgeving ondersteunen met advies, begeleiding en behandeling? Dan ben jij misschien wel degene waar wij naar op zoek zijn!  Je komt werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring in te zetten.  We stimuleren lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling door je gebruik te laten maken van een uitgebreid netwerk van professionals en een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.  

Wat ga je doen? 
Als GZ/OG ben je regiebehandelaar en verantwoordelijk voor de uitvoering van het behandelproces. Je voert de taken uit die horen bij jouw rol als regiebehandelaar. Je voert vraagverhelderende gesprekken en zet de koers uit binnen een diagnostiek-/ behandeltraject, waarbij je ook zelf ook actief aan de slag kan als behandelaar, zowel voor wat betreft diagnostiek, individuele behandeling, groepsgerichte behandeling en/ of systeemgerichte interventies (ouderbegeleiding).  Deze werkzaamheden voer je uit binnen een multidisciplinair team, in nauwe samenspraak en samenwerking met je collega’s. Je geeft supervisie en werkbegeleiding aan collega’s en GZ-psychologen/Orthopedagogen Generalisten in opleiding. 
Wij werken vanuit de visie 1 kind 1 plan, waarbij de cliënt en zijn sociaal netwerk onlosmakelijk onderdeel uitmaken van een succesvol behandeltraject. Het is aan jou als  Regiebehandelaar om ervoor te zorgen dat ieder kind goed contact en de juiste zorg krijgt.  

Binnen de Mutsaersstichting worden kinderen/ jeugdigen en hun systeem aangemeld met een diversiteit aan problematiek. Team Peel en Maas is een generalistisch team, waarbij we echter  op zoek zijn naar een regiebehandelaar met als aandachtsgebied trauma/ affectief-emotionele stoornissen en hechtingsproblematiek.  

Wie zoeken wij?  
We zijn een kleinschalig en opstartend team en dit biedt mogelijkheden om mee het team te vormen.  Ons team bestaat uit enthousiaste collega’s, die op zijn naar een even energieke en tevens mentaliserende, overzichtbewakende collega die het team mee komt versterken en die de affiniteit heeft met kinderen en jeugdigen, samen met hun ouders en/of sociaal netwerk.  Je beschikt over een master psychologie kind en jeugd of orthopedagogiek en de aanvullende opleiding tot GZ Psycholoog K&J of Orthopedagoog Generalist en hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een sterke persoonlijkheid, die zelfstandigheid en leergierigheid combineert met een oplossingsgerichte instelling. Met je flexibele en resultaatgerichte houding ben je onderdeel van een team dat staat voor innovatie, zorg en ontwikkeling. Systematisch en integratief  denken en handelen is onmisbaar.
Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en geldige BIG registratie.  

Wat kan je van ons verwachten? 
Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 65. Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.  

Wil je meer weten? 
Heb je nog vragen? Bel dan gerust met Yvonne Ewalds, GZ-psycholoog K&J 06-22127739 of met  Marjan Engels, HR Business Partner, 06-82845932. 

Meteen solliciteren? 
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 23-09 naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.