Mutsaersstichting zoekt een

Orthopedagoog Generalist / GZ Psycholoog (Regiebehandelaar)

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Venlo Venray

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

De Mutsaersstichting, compleet in jeugdzorg, is een fullservice centrum actief op de gebieden jeugdhulpverlening, GGZ, welzijn en onderwijs. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en werken multidisciplinair vanuit een systemisch en vraaggericht perspectief. Vanuit onze missie “geen kind op straat, geen gezin in de steek” bieden we cliënten en hun omgeving grip en perspectief op hun toekomst. Wij leren jongeren en volwassenen hun eigen plaats in de samenleving (weer) in te nemen.  Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.  

Voor de regio Noord (Venlo/Venray) zijn we op zoek naar een :  

Orthopedagoog Generalist / GZ Psycholoog (Regiebehandelaar)  

24 – 36 uur per week  

Je komt werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring  in te zetten.  We stimuleren  lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling  door  je  gebruik  te laten  maken van een uitgebreid netwerk van professionals en opleidingsmogelijkheden.  

Wat ga je doen? 

Als GZ Psycholoog / Orthopedagoog Generalist ben je  regiebehandelaar en verantwoordelijk voor het uitvoeren van behandelingen en tevens opstellen van het behandelingstraject. Je bent een ervaren behandelaar die affiniteit heeft met onze doelgroep. Daarnaast voer je diagnostische onderzoeken uit, neem je intakes af, voer je intakegesprekken, en coördineer je behandelingen.Wij werken vanuit de visie 1 kind 1 plan, waarbij de cliënt en zijn sociaal netwerk onlosmakelijk onderdeel uitmaken van een succesvol behandeltraject.  

Binnen het team ben je als regiebehandelaar onderdeel van het netwerk dat een bijdrage levert aan een juiste diagnostiek, indicatiestelling en behandeling. Je werkzaamheden voer je uit binnen een multidisciplinair team, in nauwe samenspraak en samenwerking met je collega’s. Je geeft supervisie en werkbegeleiding aan cliëntgebonden medewerkers en GZ-psychologen / Orthopedagogen Generalisten in opleiding. Daarnaast lever je een actieve en innovatieve bijdrage aan de kwaliteit van hulpverlening.  

Wie zoeken wij?  

Ons team zoekt een energieke collega die ons team komt versterken.Je beschikt over een master psychologie kind en jeugd of orthopedagogiek en  de aanvullende opleiding tot GZ Psycholoog of Orthopedagoog Generalist. Je hebt een sterke persoonlijkheid, die zelfstandigheid en leergierigheid combineert met een oplossingsgerichte instelling. Met je flexibele en resultaatgerichte houding ben je onderdeel van een team dat gaat voor innovatie, zorg en ontwikkeling. Systematisch denken en handelen is onmisbaar. 

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en geldige BIG registratie.  

Wat kan je van ons verwachten? 

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 65. Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.  

Wil je meer weten? 

Voor nadere informatie over deze functie én onze organisatie kun je contact opnemen met Marjan Engels, HR Business Partner (06-82845932). Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Pieke Houben (06-11699454).  

Meteen solliciteren? 

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 22-73 naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.