Mutsaersstichting zoekt een

Orthopedagoog Generalist/GZ Psycholoog (Regiebehandelaar)

Dienstverband

Aantal uren per week afhankelijk van jouw beschikbaarheid

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Weert Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

Is 2023 voor jou het jaar van dé nieuwe uitdaging!? De Mutsaersstichting kijkt naar je uit! 

De Mutsaersstichting biedt geïndiceerde hulp en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren en hun verzorgers die een intensieve behandeling nodig hebben. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en actief op de gebieden jeugdhulpverlening, GGZ, welzijn en onderwijs. Systemisch werken vanuit een vraaggericht perspectief is de basis van ons full-service aanbod voor gezinnen en jongeren. Als specialistisch centrum maken we altijd plaats voor mensen met een hulpvraag. Zo zorgen we voor nieuw perspectief.  

Voor onze Regio Midden-Limburg zijn wij op zoek naar een:  

Orthopedagoog Generalist/GZ Psycholoog (Regiebehandelaar)  
Aantal uren per week afhankelijk van jouw beschikbaarheid 

Heb jij affiniteit met en/of ervaring op vakgebieden als Trauma, Hechting en Neurobiologische ontwikkelingsstoornissen en wil je jouw expertise inzetten om bij te dragen aan de zorg voor de kinderen en jeugd met psychische problematiek?  Dan ontmoeten wij jou graag! 

Wat houdt het in? 
Als GZ Psycholoog/Orthopedagoog Generalist ben je een ervaren behandelaar die affiniteit heeft met expertises verwant aan Trauma, Hechting en Neurobiologische ontwikkelingsstoornissen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van behandelingen, het zelf geven van individuele en ouder-behandelingen en tevens het opstellen van het behandelingstraject. Daarnaast voer je diagnostische onderzoeken uit, neem je intakes af, voer je intakegesprekken en coördineer je behandelingen.   Je bent als regiebehandelaar onderdeel van het netwerk dat een bijdrage levert aan een juiste diagnostiek, indicatiestelling en behandeling.  

Je werkzaamheden voer je uit binnen een multidisciplinair team, in nauwe samenspraak en samenwerking met je collega’s. Je geeft supervisie en werkbegeleiding aan collega’s en GZ-psychologen/Orthopedagogen Generalisten in opleiding. Tevens is het belangrijk dat je een actieve en innovatieve bijdrage levert aan de kwaliteit van hulpverlening.  

Wat kunnen we voor elkaar betekenen? 

  • De Mutsaersstichting biedt jou een dynamische werkomgeving waarin je wordt uitgedaagd om jouw kennis, vaardigheden en ervaring op vakgebieden als Trauma, Hechting en Neurobiologische Ontwikkelingsstoornissen in te zetten binnen de zorg voor kinderen en jeugd met een psychiatrische problematiek.  

  • Je gaat werken vanuit de sterke visie ‘1 kind, 1 gezin, 1 plan’, waarbij de cliënt en zijn sociaal netwerk onlosmakelijk onderdeel uitmaken van een succesvol behandeltraject en systemisch handelen voorop staat.  

  • We verwelkomen jouw lef, ondernemerschap, eigen ideeën en initiatieven. We geven graag de ruimte aan jouw eigen ontwikkeling en bieden je daarvoor tal van opleidingsmogelijkheden. 

  • De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie van Orthopedagoog generalist/GZ Psycholoog is ingedeeld in functiegroep 65. Daarnaast bieden we je een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.  

  • Je beschikt over een master psychologie kind en jeugd of orthopedagogiek en de aanvullende opleiding tot GZ Psycholoog of Orthopedagoog Generalist. 

  • Je hebt een sterke en energieke persoonlijkheid, die zelfstandigheid en leergierigheid combineert met een oplossingsgerichte instelling. Met je flexibele en resultaatgerichte houding ben je onderdeel van een team dat gaat voor innovatie, zorg en ontwikkeling. Systematisch denken en handelen is onmisbaar. 

  • Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en geldige BIG registratie.  

Belangstelling gewekt? Let’s connect! 
Bel met Kevin Verstappen (Regioverantwoordelijke Midden-Limburg) 06-82253373 of Michelle Tetz (HR) 06-13746181. Of check voor meer informatie over onze organisatie onze website www.mutsaersstichting.nl.  à Dagboek van Marly Orthopedagoog-Generalist - Mutsaers (mutsaersstichting.nl)  

Meteen solliciteren? Voel je welkom! 
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie in de vorm die bij jou past (een video, brief of iets anders) en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 22-83 naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.