Mutsaersstichting zoekt een

Orthopedagoog Generalist / GZ Psycholoog (Regiebehandelaar) Plinthos

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Schinnen Kerkrade

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

De Mutsaersstichting biedt geïndiceerde hulp en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren en hun verzorgers  die een intensieve behandeling nodig hebben. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en actief op de  gebieden jeugdhulpverlening én GGZ én welzijn én onderwijs. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.   

Plinthos is gevestigd op de locaties Schinnen en Kerkrade en maakt onderdeel uit van de Mutsaersstichting.  Plinthos is een beleefomgeving en een ontmoetingsplek voor kinderen, jongeren, partners, betrokkenen en ondernemers op het gebied van zorg, welzijn, onderwijs en werken. Samen met overheden en kennisinstellingen wordt er  invulling gegeven aan een meervoudige, alternatieve aanpak, gericht op het aanreiken van uitzichten aan kinderen en jongeren. Zij worden gestimuleerd om vanuit Plinthos hun talenten en capaciteiten te ontdekken en te ontplooien. Een integraal netwerk van betrokken partners ondersteunt deze jonge mensen in hun ontdekkingstocht.  
Zie voor meer informatie over Plinthos op  www.plinthos.nl.  

Momenteel zijn we voor locatie Schinnen, Kerkrade en Maastricht op zoek naar een:   

Orthopedagoog Generalist / GZ Psycholoog (Regiebehandelaar)  

24 – 36 uur per week  

Je komt werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring  in te zetten.  We stimuleren  lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling  door  je  gebruik  te laten  maken van een uitgebreid netwerk van professionals en opleidingsmogelijkheden.  

Wat ga je doen? 
Als GZ Psycholoog / Orthopedagoog Generalist ben je  regiebehandelaar en verantwoordelijk voor het uitvoeren van behandelingen en tevens opstellen van het behandelingstraject. Je bent een ervaren behandelaar die affiniteit heeft met onze doelgroep. Daarnaast voer je diagnostische onderzoeken uit, neem je intakes af, voer je intakegesprekken, en coördineer je behandelingen. Wij werken vanuit de visie 1 kind 1 plan, waarbij de cliënt en zijn sociaal netwerk onlosmakelijk onderdeel uitmaken van een succesvol behandeltraject. Binnen het team ben je als regiebehandelaar onderdeel van het netwerk dat een bijdrage levert aan een juiste diagnostiek, indicatiestelling en behandeling. Je werkzaamheden voer je uit binnen een multidisciplinair team, in nauwe samenspraak en samenwerking met je collega’s. Je geeft supervisie en werkbegeleiding aan cliëntgebonden medewerkers en GZ-psychologen / Orthopedagogen Generalisten in opleiding. Daarnaast lever je een actieve en innovatieve bijdrage aan de kwaliteit van hulpverlening.  

Wie zoeken wij?   
Ons team zoekt een energieke collega die ons team komt versterken en die de affiniteit heeft met kinderen en jeugdigen, samen met hun ouders en/of sociaal netwerk. Je beschikt over een master psychologie kind en jeugd en de aanvullende opleiding tot GZ Psycholoog of Orthopedagoog Generalist en je hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een sterke persoonlijkheid, die zelfstandigheid en leergierigheid combineert met een oplossingsgerichte instelling. Met je flexibele en resultaatgerichte houding ben je onderdeel van een team dat gaat voor innovatie, zorg en ontwikkeling. Systematisch denken en handelen is onmisbaar en je bent in staat om een integratief beeld te schetsen. Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en geldige BIG registratie.   

Wat kan je van ons verwachten?  
Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 65. Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.   

Meer informatie?   
Heb je nog vragen? Bel dan gerust met Luuk Venner, leidinggevende (06-13216174) of met  Charlotte Janssen, HR Business Partner, 06-57175925.  

Meteen solliciteren? 
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan via onderstaande link:

Orthopedagoog Generalist / GZ Psycholoog (Regiebehandelaar) - Werken bij Mutsaers (mutsaersstichting.nl)