Dichterbij zoekt een

Orthopedagoog/Psycholoog regio West (Uden, Veghel, Oss, Schijndel e.o)

Dienstverband

32-36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Ben jij de proactieve orthopedagoog of psycholoog die focus aanbrengt in het leven van onze cliënten? Graag komen wij met jou in contact. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor zwangerschapsvervanging.

 

Wat ga je doen
Als orthopedagoog/psycholoog werk je samen met cliënten en hun netwerk aan het herstellen of organiseren van het gewone leven. Hierbij richt je je niet op problemen maar op datgene wat voor mensen met een verstandelijke beperking het leven de moeite waard maakt. Je draagt zorg voor een samenhangend zorginhoudelijk beleid op individueel cliëntniveau, waarbij de basisbehoeften, kansen en mogelijkheden van de cliënt altijd het uitgangspunt zijn.

Je voert binnen een lerende omgeving diagnostische trajecten en regie op het orthopedagogisch behandelbeleid voor cliënten afgestemd op de talenten, wensen, behoeften, mogelijkheden en context van de cliënt.

Je levert proactief en vanuit de zorginhoud mede een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van beleid en professionele richtlijnen binnen Dichterbij.

 

Met wie ga je dat doen
Je maakt deel uit van het gedragsdeskundigen team waarin je op basis van zelforganisatie gezamenlijk verantwoordelijk bent voor alle cliënten van de desbetreffende regio. Je werkt multidisciplinair samen met begeleiders, dienstverleningscoördinatoren, management en de behandelaren. De populatie cliënten waarmee je gaat werken kan varieren van mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking, vaak met bijkomende psychische en/of gedragsproblematiek.

 

Waar ga je dat doen
Dichterbij werkt multidisciplinair en is een dynamische organisatie waar zowel vakinhoudelijk als organisatorisch voortdurend nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Dichterbij heeft meerdere vestigingen. Wij zijn op zoek naar collega’s voor verschillende regio’s.

Wij zoeken vervanging vanaf begin juli 2022 tot eind januari (7 maanden), voor 32 tot 36 uur per week in regio West (Uden, Veghel, Schijndel, Oss en omgeving) met perspectief op verlenging.

De exacte data en uren zijn in overleg vast te stellen.

 

Zo werken wij
Dichterbij streeft naar een ongedeelde samenleving, naar een samenleving waarin mensen met een verstandelijke beperking een volwaardige plaats hebben en de kans krijgen om hun talenten te ontplooien. We gaan er vanuit dat mensen met een verstandelijke beperking dezelfde basisbehoeften hebben als ieder ander mens. Behandeling en ondersteuning zijn volledig gericht op het vervullen van deze basisbehoeften. Hierbij kiezen we voor relatiegericht werken, we werken aan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. Professioneel, samen, open en betrokken zijn onze kernwaarden.

Wij dagen onze cliënten uit om het beste uit zichzelf te halen. Datzelfde doen we bij onze medewerkers. Wij vragen hun om te ondernemen, om initiatief te nemen en zichzelf te ontwikkelen. Daarvoor krijg je de ruimte. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via  https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt.

 

Dit ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding orthopedagogiek en/of  psychologie
 • Je werkt prima samen in multidisciplinair teamverband
 • Proactief zijn is een vanzelfsprekendheid voor je
 • Je bent ondernemend: je ziet en pakt kansen en neemt de regie 
 • Je kunt putten uit up-to-date kennis op het gebied van diagnostiek en behandeling, deze kennis kun je adequaat toepassen. Ook ben je op de hoogte van richtlijnen en kun je deze toepassen
 • Het voeren van een onderzoekende dialoog gaat je goed af, je reflecteert op jezelf en anderen en geeft feedback op een positief waarderende manier

 

 

Dit krijg je ervoor terug

 • Waardevol werk, waarin je lekker in je vel zit en op een boeiende manier kunt samenwerken met cliënten, verwanten en gemotiveerde professionele collega’s
 • De voordelen van een grote organisatie én het werken in een zelfstandig functionerend team. Je bent in balans, kunt genieten en voelt je gezond. Je merkt dat je hierin op de acceptatie en steun van je collega’s en werkgever kunt vertrouwen
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en om aan je idealen en carrière te werken
 • Een salaris van minimaal € 3.374,- en maximaal € 4.905,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 60 op basis van een 36-urige werkweek
 • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag
 • Een contract voor 32 tot 36 uur per week waarbij we met elkaar de mogelijkheden blijven verkennen voor een vaste aanstelling.
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris

 

Meer weten? Of solliciteren?
Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Huub Verhaegh via telefoonnummer 06-12966451.

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via telefoonnummer 088-7540060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op de website van Dichterbij, waar je je persoonlijke gegevens invult en tevens je cv en een motivatiebrief kan uploaden. Daarmee maak je een portaal aan, waarin je je sollicitatie kan volgen.

We zien graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande link;  https://www.dichterbij.nl/werken-bij/proactieve-regiebehandelaar-gezocht