Maastricht UMC+ zoekt een

P&O Adviseur

Dienstverband

9 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als P&O-adviseur van het centrum voor Bewegen ben je samen met de personeelsconsulent verantwoordelijk voor alle P&O aangelegenheden in het eigen centrum. Daarnaast werk je samen met je (de-)centrale P&O-collega’s en met de collega’s op de expertises kwaliteit, communicatie en financiën, waarbij je de directie en leidinggevenden adviseert, begeleidt en raadpleegt op de belangrijke thema’s die nu spelen. Dat doe je gevraagd en zeker ook ongevraagd, onder andere op het gebied van modern werkgeverschap, strategische personeelsplanning, de vitale medewerker, structurerings- en inrichtingsvraagstukken zoals (duaal) leiderschap en een cultuur van samenwerken.
Je adviezen kan je met data onderbouwen

Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en hebt een afgeronde opleiding in de richting van P&O. Je hebt ruime ervaring en kennis op het gebied van personeelsmanagement en ervaring met betrekking tot projectmanagement.

Wat vragen wij van jou?
 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding in de richting van HRM, veranderkunde, bedrijfskunde of organisatiewetenschappen.
 • Je hebt aantoonbare en ruime ervaring als P&O adviseur in een complexe en politieke omgeving.
 • Je hebt een aantoonbaar planmatige, doelgerichte en resultaatgerichte aanpak.
 • Je maakt gedegen analyses en weet deze te vertalen naar korte, bondige en bruikbare adviezen waarbij je laat zien “out of the box” te kunnen denken.
 • Je bent een toegankelijke gespreks- en sparringpartner voor het management en (P&O) collega’s en beschikt over een stevige persoonlijkheid met overtuigings- en daadkracht. Je krijgt mensen in beweging, overwint weerstand en weet te verbinden.
 • Je hebt passie voor mens en organisatie en een duidelijke visie op P&O. Jij verbindt jouw visie met de visie van de organisatie en draagt deze uit.
 • Je bent positief kritisch, proactief en denkt in het belang van zowel jouw interne klant als het grotere geheel van de organisatie. Je toont hierbij ondernemerschap.
 • Je kunt op het juiste moment uitzoomen en het bredere plaatje bekijken.
 • Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend, zowel binnen de afdeling als met stakeholders in de organisatie.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
Het Centrum voor Bewegen (CBEW) maakt onderdeel uit van het Maastricht UMC+. Circa 150 medewerkers in het Centrum voor Bewegen werken gedreven aan hartverwarmende patiëntenzorg, toonaangevend wetenschappelijk onderzoek en inspirerend onderwijs. De medewerker van het CBEW dragen bij aan de gezamenlijke gestelde strategie van het Maastricht UMC+: Beter door meer kennis.

Het CBEW is samengesteld uit een aantal specialismen en afdelingen die in relatie tot 'bewegen' een rol spelen in de zorgpaden voor de patiënt. De specialismen zijn Orthopedie, Traumatologie (onderdeel van Heelkunde) en Revalidatie (Adelante).

Daarnaast liggen er voor het Centrum voor Bewegen duidelijke functionele relaties met de specialismen Reumatologie, Neurochirurgie, Plastische Chirurgie, Pijnbestrijding (Anesthesiologie) en de groep paramedische afdelingen.

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 9 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 5.919,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A11 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.