U-center zoekt een

P-Opleider | U-center, Epen | 24-36 uren per week

Dienstverband

20 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Epen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

P-opleider (24 - 36 uur per week)

Jij wordt enthousiast van het geven van praktijkbegeleiding en/of werkbegeleiding? Geweldig, want als P-opleider ben jij medeverantwoordelijk voor de realisatie en borging van een kwalitatief hoogwaardige invulling van het praktijkgedeelte van de opleidingen tot GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut. Spreek dit je aan? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een P-opleider.

Over U-center

'Iedereen kan verder komen', zo luidt het motto van ons behandelmodel.

U-center is een gespecialiseerd behandelcentrum voor nationale- en internationale cliënten met meervoudige psychische problemen. De cliënten maken op eigen initiatief de keuze voor U-center en zijn erg gemotiveerd om aan de slag te gaan. Hen wordt een uniek behandelconcept aangeboden, met het doel om zo snel mogelijk hun rol in de maatschappij weer op te pakken. Om de ‘U-turn’ te maken, biedt U-center een behandelperiode van 6 weken in de kliniek aan en daarna is de client klaar om naar huis te gaan en volgt er op indicatie een ambulant traject van 8 weken.

Ons behandelcentrum is gelegen in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvellandschap en het communicatie center is gevestigd in het prachtige bosrijke Driebergen. De unieke ligging van beide locaties draagt in belangrijke mate bij aan het werkgeluk van onze medewerkers.

Over de functie P-opleider

U-center heeft 4 opleidingsplekken tot GZ-psycholoog, 1 tot psychotherapeut en 1 tot klinisch psycholoog. Je werkt nauw samen met de huidige P-opleider, die jou inwerkt. Geleidelijk neem jij zijn taken over aangezien hij op termijn met pensioen gaat.

Als P-opleider bij U-center ben je medeverantwoordelijk voor:

 • Ontwikkeling, vormgeving en realisering van het praktijkgedeelte van de opleidingen. Daarbij houd je rekening met de kaders (RINO).
 • Bevordering en bewaking van een innovatief opleidings- en onderzoek klimaat binnen U-center, inclusief advisering hierover aan de bestuurder.
 • Praktijk- en werkbegeleiding van opleidelingen, inclusief periodieke beoordeling van de voortgang van hun opleiding. Tijdens het opleidingstraject volg jij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Bij moeilijk lopende trajecten/samenwerkingen bemiddel jij tussen supervisors/werkbegeleiders en opleidingen.
 • Uitbouw en vormgeving van structurele samenwerkingen met andere organisaties (in het kader van opleidingen) door middel van het onderhouden van contacten met diverse hoofdopleiders en regionale partners.

Over jou

 • Je bent BIG-geregistreerd als klinisch psycholoog.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als klinisch psycholoog.
 • Expertise op het vlak van geven van supervisie en/of werkbegeleiding.
 • Plezier in het bouwen aan een effectief behandelaanbod en het meedenken in de optimalisatie.
 • Communicatieve skills waarmee jij zorgt dat het contact met cliënten ondersteunend en beschermend is, met focus op het realiseren van inzicht en gedragsverandering. Ook in de Engelse taal kun jij je goed redden.

Wat bieden wij jou

De cao GGZ is van toepassing op deze functie. Het salaris bedraagt minimaal 6.343 euro en maximaal 8.903 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Ook is er sprake van een toeslag van 10% op het bruto maandsalaris. U-Center biedt een vast contract voor minimaal 20 en maximaal 36 uur per week, flexibiliteit in uren is uiteraard bespreekbaar. Ook een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden hoort bij het aanbod. Daarbij hoort een passend opleidingsbudget, een eindejaarsuitkering (8,33%), een levensfase budget, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling via PFZW.

Verder:

 • Vind je Zuid-Limburg te ver qua afstand? Laat het ons weten want wij denken graag mee in oplossingen zoals thuiswerken.
 • Veel mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Mogelijkheid om wetenschappelijk onderzoek te doen en te laten publiceren.
 • Korting van op een sportabonnement (50%).
 • (Op bepaalde tijden) gratis gebruik van zwembad en fitnessruimte.
 • Teamspirit is kenmerkend voor werken bij U-Center.

Solliciteer direct of kom kennismaken!

Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met dr. Wubbo Scholte, klinisch psycholoog en P-opleider, T 043 455 91 09. 

Wil je liever eerst meelopen, dit is uiteraard mogelijk! Neem dan contact op met Lidewij van den Hoogen, Recruiter U-center, T 06 14 38 97 88. Of wil je direct solliciteren? Vul dan het online sollicitatieformulier in op onze website of stuur je sollicitatie naar hrm@u-center.nl.