Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Ziekenhuizen

Het meest bekende werkveld uit de sector is misschien wel het ziekenhuis. Maar dat daarbinnen heel uiteenlopende werkzaamheden en dus beroepen zijn, daar staan mensen vaak niet bij stil.

Iedereen kent de arts, specialist en de verpleegkundige. Maar in het ziekenhuis werken ook laboranten, koks, financiële experts en communicatiedeskundigen.

In een ziekenhuis krijg je te maken met mensen van alle leeftijden die specialistische zorg nodig hebben. Die wordt op de uiteenlopende afdelingen door veel verschillende professionals gegeven. De meeste patiënten blijven ongeveer vijf à zes dagen. Je ziet dus veel mensen komen en gaan. Een ziekenhuisopname is voor hen vaak een emotionele ervaring. Daardoor hebben de medewerkers, in de korte tijd dat ze voor een patiënt zorgen, vaak een intensief contact.

Heb je interesse om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij een ziekenhuis bij jou in de buurt, ga dan naar zorgXperience en beleef de zorg van dichtbij.

Het project zorgXperience is mede mogelijk gemaakt door Zorg aan Zet te Roermond.

Voor meer informatie over ziekenhuizen, klik je op onderstaand logo. 

 

Meer informatie over opleidingen en beroepen vind je ook op www.youchooz.nl

 

 

Twitter @zorgnetlimburg
Ongeveer 15 uur geleden
Nieuwe vacature: Dienstverleningscoördinator binnen Unit Peel en Maas, 180067 bij Dichterbij regio Zuid https://t.co/UwXpClABNu
Ongeveer 16 uur geleden
12/03/2018 12-03/17-03-2018 Week van Zorg en Welzijn: Zet het alvast in je agenda! https://t.co/EWyewpQHKp
Ongeveer 17 uur geleden
Nieuwe vacature: Doktersassistent ECG bij Laurentius Ziekenhuis https://t.co/twwroTO9o4
Facebook

Deel deze pagina