Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Ziekenhuizen

Het meest bekende werkveld uit de sector is misschien wel het ziekenhuis. Maar dat daarbinnen heel uiteenlopende werkzaamheden en dus beroepen zijn, daar staan mensen vaak niet bij stil.

Iedereen kent de arts, specialist en de verpleegkundige. Maar in het ziekenhuis werken ook laboranten, koks, financiële experts en communicatiedeskundigen.

In een ziekenhuis krijg je te maken met mensen van alle leeftijden die specialistische zorg nodig hebben. Die wordt op de uiteenlopende afdelingen door veel verschillende professionals gegeven. De meeste patiënten blijven ongeveer vijf à zes dagen. Je ziet dus veel mensen komen en gaan. Een ziekenhuisopname is voor hen vaak een emotionele ervaring. Daardoor hebben de medewerkers, in de korte tijd dat ze voor een patiënt zorgen, vaak een intensief contact.

Heb je interesse om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij een ziekenhuis bij jou in de buurt, ga dan naar zorgXperience en beleef de zorg van dichtbij.

Het project zorgXperience is mede mogelijk gemaakt door Zorg aan Zet te Roermond.

Voor meer informatie over ziekenhuizen, klik je op onderstaand logo. 

 

Meer informatie over opleidingen en beroepen vind je ook op www.youchooz.nl

 

 

Twitter @zorgnetlimburg
Ongeveer 13 minuten geleden
Nieuwe vacature: Vakman administratie-bedrijfsvoering Zorgadministratie (M/V) bij Mondriaan, Services https://t.co/8cF03xS3kH
Ongeveer 34 minuten geleden
Nieuwe vacature: Verzorgende IG, Hof te Berkel Horst, groepswoning 41 bij De Zorggroep https://t.co/JT9gsxjYpr
Ongeveer 1 uur geleden
Nieuwe vacature: Begeleider bij Dichterbij regio Noord en Midden https://t.co/6WeZkRWjmU
Facebook

Deel deze pagina