Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Oriënteren in zorg en welzijn

Jouw toekomst!

Heb je al nagedacht over wat je wilt gaan studeren na je middelbare school of welke specifieke beroepskeuze je wilt maken als je al een studierichting hebt gekozen? 

Via de Limburgse imagocampagne voor zorg en welzijn bieden we iedereen die op zoek is naar een goede voorbereiding om zijn of haar studiekeuze te maken, handvaten aan. Dit geldt voor:

  • Scholieren basisonderwijs groep 7/8
  • Studenten voortgezet onderwijs
  • Studenten MBO en HBO
  • Herintreders
  • Zij-instromers
  • Decanen en docenten


Wil je je eerst online oriënteren voordat je gaat bekijken welke opleiding bij je past?
Dat kan! Via de keuzemogelijkheden rechts in het beeldscherm kun je meer informatie krijgen over zorg en welzijn en alle mogelijkheden. Ook adviseren we je om www.youchooz.nl te raadplegen. Op deze site vind je veel informatie over beroepen en de daarbijbehorende opleidingen. Ook kun je via deze site een test doen.


Wil je eens een dagdeel achter de schermen meekijken bij een organisatie?
Ook dat kan! Het project zorgXperience geeft jou de kans om een morgen of een middag mee te lopen. Je geeft je op via zorgXperience en als je nog op school zit, wordt jouw decaan zelfs op de hoogte gesteld van jouw deelname. Gemakkelijker kan het niet!


Zit je nog op school en zou jij het leuk vinden als iemand uit de zorg een leuke gastles verzorgt in jouw klas?
Kleine moeite! Je stapt naar je leraar, lerares, mentor of decaan en geeft aan dat hij/zij een gastles kan aanvragen via de link organisaties en onderwijs rechts in beeld.


Kun je de informatie die je zoekt niet op deze site of via YouChooz.nl? Stuur dan een berichtje naar opleidingen@zorgnetlimburg.nl.