Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Doe de test!

Wat wordt jouw toekomst in zorg en welzijn?

Via de test op YouChooz kun je er op verschillende manieren achterkomen welk werkveld, beroep en opleiding bij jou past. Zo weet je snel naar welke informatie je op zoek moet gaan.


YouChooz is dé voorlichtingssite over opleidingen en beroepen in zorg en welzijn.
In de sector zorg en welzijn is altijd behoefte aan nieuwe medewerkers. Maar dan liefst wél medewerkers die een weloverwogen keuze hebben gemaakt voor een toekomst in zorg en welzijn. Want dat zijn mensen die blíjven.

Betrouwbaar
YouChooz biedt uitgebreide en actuele informatie ter ondersteuning van een bewuste keuze. Op de site staan honderden handige adressen en informatie over de diverse werkvelden. En er zijn meer dan 400 beroeps- en opleidingsbeschrijvingen te vinden, met relevante informatie zoals salarisgegevens, benodigde persoonlijke eigenschappen en arbeidsmarktinformatie. Aan de betrouwbaarheid van de beschrijvingen wordt veel aandacht besteed. Kijk bij ‘bronnen’ voor meer informatie.

Onafhankelijk
Bovendien wordt via de site individuele voorlichting gegeven door mensen met praktijkervaring. Honderden studenten, docenten en medewerkers zijn rechtstreeks en zonder tussenkomst van de redactie te mailen. Voor een open, eerlijk en realistisch antwoord op vragen!