Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

De Limburgse zorg zoekt verzorgenden IG en verpleegkundigen.

De vraag naar verpleegkundigen en verzorgenden IG van niveau 3 en hoger is groot en neemt de komende jaren verder toe. Limburg is een van de sterkst vergrijzende provincies van Nederland, en kent daarom een groeiende zorgvraag. En dat terwijl er de komende jaren relatief veel zorgmedewerkers met pensioen gaan.  

De Limburgse zorg is daarom dringend op zoek naar verzorgenden IG en verpleegkundigen, voor nu en in de toekomst. Een prachtige sector met volop kansen en mooie doorgroeimogelijkheden.

Wil jij opgeleid worden tot verzorgende IG of verpleegkundige? Of heb je al een (zorg)diploma en zoek je naar bijscholing, her- of omscholing? Geef het aan ons door! Maak je profiel aan in de digiCV bank en vermeld bij jouw motivatie óók ‘campagne Verzorgende IG' of 'campagne Verpleegkundige'.

Wij gaan dan op zoek welke zorgorganisatie voor jou iets kan betekenen, in de vorm van een BBL of Duaal leerroute. Wil jij je eerst oriënteren, dan kunnen wij nagaan welke organisaties jou een kijkje achter de schermen kunnen bieden.

  • Ons actuele aanbod BBL en/of Duaal opleidingen vind je hier.
  • Ons actuele aanbod aan kijkjes achter de schermen (zorgXperience) vind je hier.
  • Ons aanbod in informatiebijeenkomsten over leren en werken in zorg en welzijn vind je hier.

Vind je hier niet de informatie waarnaar je op zoek bent? Neem dan contact op met Emile van Mullekom, t| 0475 330245 of e.vanmullekom@zorgaanzet.org