Koraal zoekt een

Participatiemedewerker - Kornuiten van Koraal

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor de locatie Lemiers, de Kornuiten van Koraal, zijn wij op zoek naar een Participatiemedewerker.


Over de functie


Als Participatiemedewerker ga je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt volgen in de hulpvraag, om zo de daginvulling zo fijn mogelijk te laten verlopen.
De Kornuiten van Koraal in Lemiers is een prachtige plek die veel mogelijkheden biedt op het gebied van horeca, groen, houtbewerking en schoonmaak. Elke Kornuit voert meerdere taken uit die binnen zijn interesses en mogelijkheden liggen. Hij/zij heeft hierbij hulp nodig van een Koraal medewerker en assistentie van jou.

De taken zijn divers. We hebben planten, bloemen en kruiden die verzorgd moeten worden. Ook is er een winkeltje waarvoor we ondersteuning zoeken om dit te kunnen bemannen. We zoeken iemand die gastvrij is, en het zou erg fijn zijn als je handig bent en groene vingers hebt.


Over Koraal


Bij Koraal werken we voor mensen van alle leeftijden met ernstige (verstandelijke) beperkingen en (zeer) complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen. Wij bieden zowel jeugdhulp, verstandelijk gehandicaptenzorg als onderwijs en participatie. Onze ambitie is het bieden van een integraal pakket zorg, onderwijs en participatie. Dat is uniek. Het stelt ons in staat om kinderen, jongeren, volwassenen, leerlingen en hun netwerk altijd die ondersteuning te bieden die zij op een bepaald moment in hun leven nodig hebben.

Meer informatie

Deze baan wordt gecreëerd voor iemand die in het doelgroepenregister staat.

Het betreft een parttime functie, voor maximaal 28 uur per week, waarbij de uren in overleg te bepalen zijn. Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag, maar op termijn mogelijk ook in de weekenden. Het werk zal zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Voor de deur ligt een bushalte (Rijksweg in Lemiers).

Reageren

Voldoe je aan de beschrijving? Woon je bij voorkeur in het Heuvelland of in de omgeving? Heb je interesse?

Mail dan Sharon Auckel via sauckel@koraal.nl.