Fokus Wonen zoekt een

Parttime ADL-assistent voor mensen met een fysieke beperking in Kerkrade (bijbaan)

Dienstverband

gemiddeld 5 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 2, HAVO, VMBO

Standplaats

Kerkrade

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de zorg? Kom dan als ADL-assistent ons gezellige team in Kerkrade  versterken. Wij leiden je intern op waardoor een zorgdiploma geen vereiste is.

Als ADL-assistent assisteer je mensen met een lichamelijke beperking bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). De cliënt bepaalt wat, wanneer en hoe de assistentie wordt verleend. Hierdoor kunnen zij, net als jij en ik, hun eigen leven leiden zoals zij dat willen.

De werkzaamheden zijn veelzijdig; je kunt denken aan helpen bij het aan- en uitkleden, verplaatsingen, assisteren bij het wassen of toiletgang of bijvoorbeeld ondersteunen bij het eten en drinken.

Wij vragen:

Door onze interne opleiding is een diploma in de zorg geen vereiste voor de functie. Het is belangrijker dat jij een dienstverlenende instelling hebt, goed je grenzen weet aan te geven, gemotiveerd en communicatief vaardig bent.

Daarnaast ben je flexibel inzetbaar in o.a. de weekenden en vakanties en fysiek fit in verband met de fysiek belastende werkzaamheden.

Wij bieden:

o Een bijbaan voor 20 uur per maand (gemiddeld 5 uur per week) voor in de avonden, weekenden en vakanties.
o Een startsalaris volgens Fokus cao (schaal 4) tussen €12,04 en €16,09 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen. Inschaling is op basis van het aantal jaar relevante werkervaring. 
o Een rooster dat minimaal een maand van tevoren bekend is, zodat je weet wanneer je moet werken.
o Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering.