Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Patholoog (maat) (22-169)

Dienstverband

36 - 45 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Patholoog (maat)" Vacaturenummer 22-169, 0,8-1,0 fte

Wie zoeken wij?
In verband met het aanvaarden van een functie elders door de huidige chef de clinique zoekt de organisatorische eenheid Pathologie een ambitieuze en gedreven patholoog. Collegialiteit en een patiëntgerichte visie, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat is daarbij noodzakelijk. De voorkeur gaat uit naar een allround patholoog. Affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en interesse in participatie in organisatorische of management gerelateerde activiteiten strekt tot de aanbeveling.

Jouw nieuwe werkplek
De organisatorische eenheid pathologie bestaat momenteel uit 3 pathologen. Naast de pathologische zorg voor het Laurentius ziekenhuis, wordt ook pathologische zorg geleverd aan het SJG te Weert, het Alexander Monro regio Zuidoost te Weert en huisartsen in de regio's Roermond en Weert. De Pathologie wordt in de volle breedte beoefend met beschikbaarheid van state of the art apparatuur. De afdeling beschikt over iso15189 certificering. De afdeling pathologie is nauw betrokken bij de implementatie en optimalisatie van zorgpaden. Op de afdeling pathologie en in het Laurentius ziekenhuis in het algemeen staan collegialiteit en een goed werkethos centraal met korte lijnen tussen de diverse specialisten. De organisatorische eenheid pathologie participeert in het regionale project digitale pathologie en onderzoekt andere vormen van regionale samenwerking.

Wat vragen wij van jou?
  • Een afgeronde opleiding tot patholoog of een AIOS in het laatste jaar van de opleiding;
  • BIG geregistreerd en geldige inschrijving in het Specialisten Register (RGS);
  • Recente en brede ervaring binnen het vakgebied met aandachtsgebieden in overleg;
  • Interesse in organisatorische of management gerelateerde activiteiten.
Wat krijg je daarvoor terug?
De pathologen zijn vrijgevestigd en individueel lid van het Medisch Specialistisch Bedrijf Laurentius (MSB-L). Binnen het MSB-L vormen zij de organisatorische eenheid Pathologie. Het betreft een vacature in de Maatschap MSB-L.
Toetreding tot de Maatschap MSB-L zal volgens de vastgestelde toetredingsprocedure verlopen, waarbij onder andere eerst een 'aspirant maat' status wordt bekleed in de vorm van een AMS arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Aansluitend volgt er toetreding tot de vrijgevestigde maatschap MSB-L.

Informatie en procedure
Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij dhr. Lohman, Medisch Manager Pathologie, 0475 - 382516.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij mw. Houben, HRM Adviseur, telefoon: 0475 - 383096.

Tot maandag 5 september kun je reageren via het sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Malou Heijnen
+31 6 46241184
malou.heijnen@lzr.nl