Spring Kinderopvang zoekt een

Pedagogisch medewerker BSO de Bende regio Horst

Dienstverband

20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Kinderopvang

Locatie de Bende is een knusse locatie waar de thema's groen en gezondheid een belangrijke rol spelen.

Een hoop kabaal maakt duidelijk dat de school uit is! Uitgelaten jongens en meiden stormen de school uit op zoek naar het vaste plekje waar jij op ze staat te wachten. Vandaag mogen ze met hun vrienden en vriendinnen oefenen voor de nieuwe musical, creatief bezig zijn in het atelier of de beslissende wedstrijd spelen van het voetbaltoernooi. Het programma heb je samen met de kinderen bedacht volgens de methode Spring Actief. Zo is er een gevarieerd aanbod, afgestemd op de wensen van de kinderen.

Eerst is het tijd voor een rustmoment met fruit en drinken, nou ja rust… Er wordt heel wat afgekletst over alle bijzondere dingen die ze vandaag beleefd hebben en jij biedt graag een luisterend oor. Nu is er weer genoeg energie verzameld om verder te gaan. Je helpt de kinderen op weg waar nodig. Jouw danservaring komt goed van pas bij de musical. Net als de kinderen kijk je uit naar de uitvoering vlak voor de zomervakantie.

Aan het eind van de dag druppelen de ouders binnen. “Ah nee, nu al?”, verzucht Iris, ”we zijn nog niet klaar!” Zo zie je maar, de bso verveelt nooit!

Wij zijn Spring. Jij ook?

We zoeken collega’s die ook ‘Spring’ in zich hebben. Als medewerker bij Spring kies je voor onze te gekke organisatie en wij kiezen voor jou! De ultieme drive en mentaliteit om elke dag het verschil te maken voor de kinderen, maken ons onderscheidend. Samen werken we elke dag aan één doel: het leveren van fantastische dienstverlening. Met als belangrijkste resultaat: gelukkige kinderen en ouders!

Deze spirit heb jij ook! Je zoekt een plek waar jij het verschil mag maken. Een plek met vrijheid en verantwoordelijkheid waar jij je thuis voelt. Natuurlijk kijken wij naar jouw kennis en ervaring maar jouw persoonlijkheid en motivatie zijn minstens zo belangrijk. We bieden mooie kansen in een dynamische, groeiende organisatie. Kom jij elke dag je eigen verwachtingen overtreffen? Wij zijn Spring. Jij ook?

Een gezellige en inspirerende werkplek

Samen met jouw collega’s zorg je voor een omgeving waar kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Een fijne plek om te spelen, te leren en te ontwikkelen en voor jou een inspirerende, warme werkplek met betrokken collega’s. Met oprechte aandacht en interesse in elkaar. Waar geen dag hetzelfde is. Met jouw team en met de kinderen maak je van iedere dag een feestje. Wie wil dat nou niet?

Wat bieden wij jou? 

  • Enthousiaste, energieke collega’s en een bruisende organisatie volop in ontwikkeling;
  • een dienstverband van 20 uur verdeeld over 3 dagen in de week;
  • oog voor jouw ontwikkeling door middel van diverse opleidingen;
  • salaris conform CAO Kinderopvang schaal 6, een zeer goede reiskostenvergoeding en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden!

Wat vragen wij van jou?

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en verzorging van kinderen. Daarnaast stimuleer je kinderen in hun ontwikkeling en help je ze het beste uit zichzelf te halen. Je bent onze belangrijkste ambassadeur. Door jouw passie, inzet en kwaliteiten zorgen we ervoor dat ouders bewust kiezen voor Spring Kinderopvang. Naast jouw enthousiasme, liefde en geduld, vragen wij ook:

  • Een afgerond diploma (MBO3, MBO4 of HBO) dat jou kwalificeert om te mogen werken in de kinderopvang;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • goede vaardigheden in communicatie met kinderen, ouders en collega’s.

Onze uitgebreide arbeidsvoorwaarden lees je hier.

Hoe kun je solliciteren?

Fijn dat je interesse hebt in de vacature en daarmee in Spring! Om te zorgen dat wij weten wie jij bent ontvangen we graag een cv en korte motivatie. Deze kunnen je sturen via de button 'direct solliciteren'.

Hoe nu verder?

Als wij jouw sollicitatie hebben ontvangen zal onze recruiter contact met je opnemen. Dit kan telefonisch of per mail. Bij een uitnodiging voor een kennismaking ontvang je van ons een bevestiging. Wij voeren de kennismakingsgesprekken op de locatie waarvoor je hebt gesolliciteerd zodat we je kunnen rondleiden. Het is natuurlijk leuk om te zien waar je komt te werken en wie je collega’s gaan zijn!

 Contact

Ben je nog steeds enthousiast en geïnteresseerd maar zijn nog niet al je vragen beantwoord na het lezen van de vacature mag je altijd contact opnemen met onze recruiter Annemarie van Agt via telefoon, mail of WhatsApp. 
Annemarie van Agt (Recruiter), telefoonnummer: 06 11 87 14 50, email: avagt@spring-kinderopvang.nl.