MIK & PIW Groep zoekt een

Pedagogisch medewerker

Dienstverband

16 - 24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Kinderopvang

Ben je sportief? Hou je van spel, dans en muziek? Knutsel je graag met verschillende soorten materialen? Hou je ervan om te werken op een dynamische locatie, in een enthousiast en creatief team? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Met jouw enthousiasme, betrokkenheid en creatieve ideeën is de buitenschoolse opvang altijd een ontdekkingsreis! Zowel tijdens schoolweken als in vakanties.

Bij BSO de Rode Loper kom je te werken in enthousiast en felxibel team. Je hebt veel vrijheid om gezellige activiteiten te organiseren, iedere dag variërend. In het mooie Sittard, met het stadpark letterlijk als achtertuin, krijg je van ons de vrijheid om lekker erop uit te trekken en activiteiten te ondernemen. Daarnaast vinden wij het uitermate belangrijk om een huiselijke sfeer te creëren waarbij ieder kind zich veilig en geborgen voelt. De verschillende ruimtes op onze locatie zorgen ervoor dat kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken.
Kansen bieden aan kinderen maar ook aan jouzelf, daar staan wij voor bij MIK & PIW Groep, Kanskracht noemen wij dat. Wij bieden jou een fijne werkplek waar aandacht voor jou en jouw ontwikkeling voorop staat.

Dus, wordt jij gelukkig van het werken op een energieke locatie én ben jij een ondernemend persoon, dan ben jij bij ons op de juiste plek.

Solliciteer snel op deze vacature, en maak kennis met onze mooie en gezellige locatie.

https://werkenbijmikenpiwgroep.nl/vacatures/pedagogisch-medewerker-42/