Kinderopvang 't Nest zoekt een

Pedagogisch medewerker BSO - KC Veltum

Dienstverband

10-32

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venray

Werkvelden

Jeugdzorg

Kom jij ons BSO team op KC Veltum versterken?

Wij bieden met 12 collega’s alle soorten opvang in verschillende groepen:  twee peutergroepen, een babygroep, een onderbouw,- en bovenbouw BSO+. Deze BSO+ locatie biedt plek voor kinderen met een specifieke ondersteuningsbehoefte. Ieder kind is welkom! Onze BSO+ collega zorgt daarin voor extra ondersteuning.
We werken op KC Veltum maar liefst samen met drie scholen, Bs Coninxhof, Bs de Keg en SBO Focus. 
Wij zijn voor de BSO, eventueel in combinatie met uren op andere groepen van ‘t Nest, op zoek naar:

Pedagogisch medewerker 10 - 32 uur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je haalt de kinderen op na hun schooldag en als het weer het toelaat gaan we even lekker naar buiten om af te schakelen of te ontladen. De een heeft nog ontzettend veel energie, terwijl de ander op zijn gemak een praatje maakt met andere kinderen of pedagogisch medewerkers. Je ziet deze verschillen en zorgt dat alle kinderen zich gezien voelen. Daarna is het tijd voor een glaasje water en fruit. Van tevoren heb je met je collega’s verschillende activiteiten voorbereid voor de middag, zodat er voor ieder wat leuks te doen is. Van actief buiten spelen en sportwedstrijden, tot knutselen, kleuren of op creatieve wijze bezig zijn met media. Iedere dag is anders in de buitenschoolse opvang en jij mag daar je eigen draai aan geven samen met je collega’s. We hebben gymzalen tot onze beschikking, kunnen de aangrenzende schoolpleinen gebruiken, hebben een grote aula met podium en gaan graag op avontuur naar de speeltuinen of het bos in de nabije omgeving! Ben jij de collega die een uniek feest weet te organiseren, de leukste buitenactiviteiten bedenkt of teken jij de mooiste dieren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij deskundig en nieuwsgierig?
Voor ons staan passie en plezier in het werk voorop, maar er zit een bulk vakmanschap achter. De juiste kwalificaties zijn voor ons daarom belangrijk. Beschik jij over onderstaande kennis en competenties?

  • Je hebt minimaal een relevante afgeronde MBO niveau 3 opleiding.
  • Ieder kind is uniek, en jij weet daar uitstekend mee om te gaan.

Samen zijn we ’t Nest
Samen zijn we ’t Nest. Een plek waar 'samen' zorgt voor een stevige basis. Waar leven tot bloei komt. Vlieg jij ook mee? Dan bieden wij jou:

  • Een werkplek op de BSO van KC Veltum voor drie middagen op maandag, dinsdag en    donderdag. De uren kunnen naar wens worden aangevuld op andere groepen.
  • Een jaarcontract voor 10 tot 32 uur, afhankelijk van je wensen en mogelijkheden.
  • Een omgeving met collega’s die je uitdagen om te ontwikkelen.
  • Een gezellig team dat er samen de schouders onder wil zetten.
  • Een mooi salaris conform CAO Kinderopvang, schaal 6 (min € 2.188,- en max € 2.979,- o.b.v. 36 uur per week), 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 3% en een maandelijkse tegemoetkoming in de ziektekosten van € 16,-
  • Om te zorgen voor een goede werk-privé balans heb je recht op 210 verlofuren o.b.v. 36 uur per week.

Meer weten?
Wil jij meer weten over deze vacature of werken bij Kinderopvang ’t Nest? Neem dan contact op met Suzan Erkens, Clustermanager, via suzan.erkens@kinderopvanghetnest.nl of 06-10226976.