MIK & PIW Groep zoekt een

PEDAGOGISCH MEDEWERKER CLUSTER MAASTRICHT

Dienstverband

Jij kiest zelf hoeveel uur je wilt werken!

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Kinderopvang, Overige

Als Pedagogisch Medewerker word je ingezet op een vast gemeente cluster in de regio Zuid-Limburg op momenten dat daar (extra) collega’s nodig zijn. Vanuit de Flexpool zorgen we voor de continuïteit en kwaliteit van kinderopvang. Wij zoeken Pedagogisch Medewerkers voor het gemeente cluster Maastricht.

Als Pedagogisch Medewerker Flexpool ben je een soort ‘vliegende kiep’ en ondersteun je vaste teams binnen je eigen gemeente cluster, bij het bieden van leuke en uitdagende kinderopvang met aandacht voor ontwikkeling en ruimte voor persoonlijke groei.

We zetten je in bij onze kinderdagopvang (0 tot 4 jarigen), peuteropvang (2 tot 4 jarigen), of buitenschoolse opvang (4 tot 13 jarigen).

Jij krijgt van ons:

 • Een inspirerende omgeving waarbij je talent en passie kunt delen met kinderen en collega’s. En niet onbelangrijk: met de mogelijkheid om op basis van verdere groei ook mee te groeien in de contractomvang/om het contract om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. In eerste instantie krijg je een contract van 0, 11, 20 of 24 uur per week met de intentie tot uitbreiding van uren. 
 • Avonturiers als collega’s die iedere dag met een flinke dosis humor samen aan de slag gaan.
 • Aandacht. Elke werknemer is voor MIK & PIW Groep waardevol. Samen zorgen we elke dag met de allerbeste zorg voor de kansrijke ontwikkeling en het geluk van kinderen. We hebben aandacht voor kinderen, ouders/verzorgers, samenwerkingspartners en elkaar.
 • Ruimte om te ondernemen. De ruimte om jouw persoonlijke kracht of talent op het gebied van pedagogiek, sport, theater etc. in te zetten in je werk als pedagogisch medewerker en daarmee het aanbod van MIK & PIW Groep te versterken.
 • Flexibiliteit om op verschillende locaties te werken. 
 • Mogelijkheden om deel te nemen aan (bij)scholingsactiviteiten (o.a. VVE, babyspecialisme en BHV)
 • Salaris. De functie is ingedeeld in schaal 6 (minimaal €2.177,- tot  €2.964,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur). 
 • Uiteraard de arbeidsvoorwaarden zoals deze benoemd zijn in de Cao Kinderopvang.  We hebben ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, tegemoetkoming in de reiskosten, voordelen bij (zorg)verzekeringen, korting op sportabonnementen en de mogelijkheid om deel te nemen aan scholingsactiviteiten.

Jouw talent(en) / Kenmerken

 • Je bent in het bezit van een diploma op minimaal MBO 3 niveau dat bevoegdheid geeft om in de kinderopvang te werken zoals: de opleiding Pedagogisch Werker, Onderwijs Assistent, CIOS, HBO Pedagogiek, Pabo, Docent beeldende kunst en vormgeving, etc. (Doe de diplomacheck via https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma). 
 • Óf je volgt een HBO opleiding en je kunt aantonen dat je 75% van de totale studiepunten hebt behaald (waarvan het diploma opgenomen staat in de kwalificatie eis voor pedagogisch medewerker) of je hebt een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar. 
 • Flexibiliteit in zowel werkdagen, werktijden en opvangvormen. 
 • Goede communicatieve vaardigheden, in staat om feedback te ontvangen maar ook te geven.
 • De wens/ambitie om persoonlijke talenten in te zetten en te vertalen in je werk als pedagogisch medewerker om daarmee het kinderopvangaanbod te verrijken.

Wie zijn wij?

Wij zijn MIK & PIW Groep. Een maatschappelijke organisatie, waar meer dan 950 collega's vanuit 6 verschillende stichtingen elke dag met hart en ziel werken binnen de kinderopvang en sociaal werk. Met als doel: het vergroten van de kanskracht van de samenleving van vandaag en morgen. Ook hebben wij blijvend aandacht voor elkaars persoonlijke en inhoudelijke groei. Onze stichtingen Partners in Welzijn, Ecsplore, Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek en Knooppunt Informele zorg zijn actief in het sociale domein. We doen dit samen met onze kinderopvangorganisaties MIK Kinderopvang en Spelenderwijs, waar de focus ligt op het bevorderen van een kansrijke start voor alle kinderen.

Het bouwen, versterken en verbinden is onze kracht. Door het verbinden van kinderopvang en sociaal werk en door nauw samen te werken met verschillende (keten)partners. Met als kern de mensen uit de wijken en dorpen zelf, maar ook professionals uit onderwijs, Jeugdgezondheidszorg, gemeenten, zorg, woningcorporaties en kennisinstituten.
Sámen realiseren wij sterkere wijken.

Interesse?

Neem dan telefonisch of via WhatsApp contact op met onze collega van Personeelszaken: Recruiter Cindy Lam via 0657524918.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.