Kinderopvang 't Nest zoekt een

Pedagogisch medewerker - KC de Meulebeek - 20-24 uur

Dienstverband

20-24

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venray

Werkvelden

Kinderopvang

Kom jij ons team bij KC de Meulebeek versterken?

Kindcentrum de Meulebeek in Oostrum is een kleine en dynamische locatie die volop in ontwikkeling is. Door te werken op onze locatie leer je alle kinderen van 0 tot 13 jaar kennen. Dat wordt mede gestimuleerd door het opendeurenbeleid wat kinderen de ruimte geeft om tijdens de opvang een kijkje te nemen in een andere groep. Dit zie je ook terug in ons team. We zijn een open, collegiaal en krachtig team waarin ieders kwaliteiten optimaal benut worden. 

Op onze locatie werken we nauw samen met de basisschool en met Kindcentrum Eigenwijs in Oirlo. Je hebt daardoor korte lijntjes met leerkrachten, wat de overgang van dagopvang/peuteropvang naar de basisschool soepel laat verlopen, en daarnaast ook met je naaste collega’s van Kindcentrum Eigenwijs. Dit zorgt voor samenwerking met vele verschillende collega’s.

Ben jij op zoek naar een afwisselende uitdaging binnen de kinderopvang? Dan ben jij de veelzijdige collega die wij zoeken. Solliciteer dan op deze vacature!

Pedagogisch medewerker 20 - 24 uur

breed inzetbaar 0 -13 jaar

Wat vertel jij aan vrienden en bekenden over werken bij ’t Nest?
Geen dag is hetzelfde in de kinderopvang. Of je nu werkzaam bent in de dagopvang, peuteropvang of de buitenschoolse opvang: iedere dag zorg jij voor de kinderen. Je onderneemt leuke activiteiten, houdt rekening met het ritme van een kind en stimuleert kinderen om te groeien. Je werkt op een plek waar niet alleen kinderen leren dat vallen en opstaan erbij hoort, maar waar ook medewerkers uitgedaagd worden om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je wordt ingezet op de verschillende groepen van KC de Meulebeek. Je werkt met veel verschillende collega’s samen op alle soorten opvang. Je zorgt iedere dag weer voor kinderen en weet ieder kind te enthousiasmeren. Je onderneemt leuke activiteiten, houdt rekening met het ritme van een kind en stimuleert kinderen om te groeien.

Werken met hart en hoofd
Voor ons staan passie en plezier in het werk voorop, maar er zit een bulk vakmanschap achter. De juiste kwalificaties zijn voor ons daarom belangrijk. Beschik jij over onderstaande kennis en competenties?

  • Je hebt minimaal een relevante afgeronde MBO niveau 3 opleiding.
  • Een VVE en 3F taalniveau certificering heb jij al behaald of ben je bereid te volgen
  • Ieder kind is uniek, en jij weet daar uitstekend mee om te gaan.

Samen zijn we ’t Nest
Samen zijn we ’t Nest. Een plek waar 'samen' zorgt voor een stevige basis. Waar leven tot bloei komt. Vlieg jij ook mee? Dan bieden wij jou:

  • Een werkplek op onze locatie KC de Meulebeek in Oostrum.
  • Een jaarcontract voor 20 - 24 uur per week.
  • Een omgeving met collega’s die je uitdagen om te ontwikkelen.
  • Een gezellig team met passie voor jonge kinderen.
  • Werkdagen die in overleg worden bepaald.
  • Toegang tot ons Leerplatform Mijn Nest.
  • Een mooi salaris conform CAO Kinderopvang, schaal 6 (min € 2.188,- en max € 2.979,- o.b.v. 36 uur per week).

Wil jij meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Karin van Enckevort, clustermanager, via karin.vanenckevort@kinderopvanghetnest.nl of 06-47495140.

Ben jij op zoek naar een afwisselende uitdaging binnen de kinderopvang? Dan ben jij de veelzijdige collega die wij zoeken. Solliciteer dan via de button ‘direct solliciteren’!