Koraal zoekt een

Pedagogisch Medewerker (MBO) - Gastenhof Parkstad

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Jeugdzorg
Voor Gastenhof, behandelgroep Het Zonnehuis in Simpelveld, zoeken we een Pedagogisch Medewerker (MBO) voor 15 - 20u p/w. Jij helpt de Groepsleiding met het ochtendritueel voor de kinderen. Opstaan, verzorgen, ontbijten en naar school. Als de kinderen naar school zijn, zorg jij dat de groep weer schoon en opgeruimd is.

Jij hebt geen ochtendhumeur, je bent geduldig en bewaart de rust zodat iedereen fijn aan de dag kan beginnen. Iets voor jou?

Over de functie

Het Zonnehuis bestaat uit 2 behandelgroepen waar jonge kinderen van 6-12 jaar met een lichte verstandelijk beperking en gedragsproblematiek verblijven.

Als pedagogisch medewerker (MBO) draai je samen met een groepsleid(st)er de ochtenddienst waarin je samen zorgdraagt voor het ochtendritueel: het opstaan, verzorgen en ontbijten met de kinderen zodat ze op tijd en op een goede manier de dag kunnen beginnen en naar school kunnen vertrekken. Als de kinderen op school zijn zorg jij voor een opgeruimde en schone groep; huishoudelijke taken en poetswerkzaamheden behoren ook tot jouw takenpakket. Er wordt samen met het hele team zorg gedragen voor een zo optimaal mogelijk behandelklimaat binnen de setting.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 7.30 en 11.30 uur.

Over de locatie / organisatie

Gastenhof is het orthopedagogisch behandelinstituut van Koraal in Limburg. Vanuit de drie Limburgse Koraal-regio's (Midden- en Noord-Limburg, Parkstad en Heuvelland / Maastricht / Westelijke Mijnstreek) biedt Gastenhof behandeling, zorg en ondersteuning aan jeugdigen met een licht verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met complexe gedragsproblematiek en/of een psychiatrisch probleem. De kinderen en jeugdigen zijn tussen 4 en 21 jaar. Behandeling vindt intramuraal plaats, in de thuissituatie of via de polikliniek.

Wat vragen wij van jou:

We zijn op zoek naar een enthousiaste, betrokken, stressbestendige en betrouwbare collega met de nodige levenservaring die stevig in zijn / haar schoenen staat.

Geduld, doorzettingsvermogen, consequent zijn en een prettige sfeer neer kunnen zetten zijn onontbeerlijke eigenschappen voor deze functie.

Maar ook:
  • Je hebt minimaal MBO werk -en denk niveau;
  • Je hebt ervaring met het omgaan met (licht verstandelijk beperkte) kinderen (met gedragsproblemen);
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je hebt een flexibele instelling;
  • Je bent in staat de kinderen te ondersteunen en begeleiden bij de dagdagelijkse verzorging en de voorkomende huishoudelijke werkzaamheden te verrichten.
Wat bieden wij?
  • Een leuke, afwisselende en uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden;
  • Je start met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd; in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan dit worden omgezet naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Je salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 30 (minimaal € 1.765- en maximaal € 2.633,- bruto per maand, op basis van een overeenkomst van 36 uur per week);
  • Voor verdere informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden verwijzen wij jou naar deze link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden .
Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met teammanager Judith Alders, tel: 06-51791614.

Is dit echt iets voor jou en wil je graag ons team komen versterken, vertel ons dan waarom jij voor ons de geschikte kandidaat bent!

Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.

Reageren

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV uiterlijk 1 december a.s. via het sollicitatieformulier.

Gesprekken vinden plaats op 8 december.

Een meeloopmoment maakt deel uit van de selectieprocedure.';[';[';[