Kinderopvang 't Nest zoekt een

Pedagogisch medewerker op een babygroep - KC Veltum

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venray

Werkvelden

Kinderopvang

Kom jij onze babygroep op KC Veltum versterken?

Wij bieden met 12 collega’s alle soorten opvang in verschillende groepen: twee peutergroepen, een babygroep, een onderbouw,- en bovenbouw BSO. Onze locatie beschikt over een sfeervolle en ruime babygroep die is ingericht volgens ons vernieuwd babybeleid.
Wij zijn voor de babygroep, eventueel in combinatie met uren op andere groepen van ‘t Nest, op zoek naar:

Pedagogisch medewerker 20 - 36 uur                  

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
’s Ochtends komen de baby’s en dreumesen één voor één binnen. Je bespreekt met ouders of er bijzonderheden zijn waar je rekening mee moet houden en wenst hen een fijne dag. De kindjes zijn heerlijk aan het spelen en voor je het weet is de groep compleet. Gezamenlijk lezen jullie een boekje, waarna ieder kindje in zijn eigen ritme de fles of een hapje krijgt. Je weet hoe belangrijk de frisse buitenlucht is en maakt gebruik van de buitenruimte. De kinderen kunnen zo ook buiten op veilige manier op ontdekking. Of je pakt samen met je collega’s de wandel “bus” en gaat op avontuur in de wijk, naar de speeltuin of in het dichtbij gelegen bos! Je houdt gedurende de dag bij hoe het met de kinderen gaat, zodat je de ouders een goede terugkoppeling kunt geven wanneer ze hun kind op komen halen. Als iedereen opgehaald is, zorg jij dat de ruimte netjes is zodat morgen alle kinderen weer in een nette omgeving opgevangen kunnen worden.

Ben jij deskundig en nieuwsgierig?
Voor ons staan passie en plezier in het werk voorop, maar er zit een bulk vakmanschap achter. De juiste kwalificaties zijn voor ons daarom belangrijk. Beschik jij over onderstaande kennis en competenties?

 • Je hebt minimaal een relevante afgeronde mbo-niveau 3 opleiding.
 • Een VVE en 3F taalniveau certificering heb jij al behaald of ben je op termijn bereid te volgen.
 • Affiniteit met baby’s en dreumesen
 • Ieder kind is uniek, en jij weet daar uitstekend mee om te gaan.

Samen zijn we ’t Nest
Samen zijn we ’t Nest. Een plek waar 'samen' zorgt voor een stevige basis. Waar leven tot bloei komt. Vlieg jij ook mee? Dan bieden wij jou:

 • Een werkplek op de babygroep van KC Veltum, eventueel aan te vullen met uren op andere groepen van ‘t Nest.
 • Een jaarcontract voor minimaal 20 uur, afhankelijk van je wensen en mogelijkheden.
 • Een omgeving met collega’s die je uitdagen om te ontwikkelen.
 • Een gezellig team dat er samen de schouders onder wil zetten.
 • Werkdagen die in overleg worden bepaald.
 • Een mooi salaris conform CAO Kinderopvang, schaal 6 (min € 2.188,- en max € 2.979,- o.b.v. 36 uur per week), 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 3% en een maandelijkse tegemoetkoming in de ziektekosten van € 16,-.
 • Om te zorgen voor een goede werk-privé balans heb je recht op 210 verlofuren o.b.v. 36 uur per week.

Meer weten?
Wil jij meer weten over deze vacature of werken bij Kinderopvang ’t Nest? Neem dan contact op met Suzan Erkens, Clustermanager, via suzan.erkens@kinderopvanghetnest.nl of 06-10226976.