Kinderopvang 't Nest zoekt een

Pedagogisch medewerker - Venray - 20 - 36 uur

Dienstverband

20-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venray

Werkvelden

Sociaal Werk

Kom jij een van de teams in Venray versterken?

Wij zijn ’t Nest en zorgen met ruim 250 betrokken collega’s dag in, dag uit met liefde voor alle kinderen die naar de opvang komen. Het kind staat daarbij centraal. We kijken naar het individu en zorgen ervoor dat ieder kind zich thuis voelt. Een tweede thuis, dat wel. Want thuis zijn de kinderen bij hun familie. Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers die mee willen helpen om kinderen te laten groeien.

Regio Venray is verdeeld in twee clusters. We zijn voor diverse locaties binnen deze clusters op zoek naar nieuwe collega’s in de functie van:

Pedagogisch medewerker 20 - 36 uur

Wat vertel jij aan vrienden en bekenden over werken bij ’t Nest?
Geen dag is hetzelfde in de kinderopvang. Of je nu werkzaam bent in de dagopvang, peuteropvang of de buitenschoolse opvang: iedere dag zorg jij voor de kinderen. Je onderneemt leuke activiteiten, houdt rekening met het ritme van een kind en stimuleert kinderen om te groeien. Je werkt op een plek waar niet alleen kinderen leren dat vallen en opstaan erbij hoort, maar waar ook medewerkers uitgedaagd worden om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Werken met hart en hoofd
Voor ons staan passie en plezier in het werk voorop, maar er zit een bulk vakmanschap achter. De juiste kwalificaties zijn voor ons daarom belangrijk. Beschik jij over onderstaande kennis en competenties?

·         Je hebt minimaal een relevante afgeronde MBO niveau 3 opleiding.
·         Een VVE en 3F taalniveau certificering heb jij al behaald of ben je bereid te volgen
·         Ieder kind is uniek, en jij weet daar uitstekend mee om te gaan.

Samen zijn we ’t Nest
Samen zijn we ’t Nest. Een plek waar 'samen' zorgt voor een stevige basis. Waar leven tot bloei komt. Vlieg jij ook mee? Dan bieden wij jou:
·         Een werkplek op een locatie in een van de twee clusters in Venray. Afhankelijk van je interesse en voorkeur wordt de werkvorm en de locatie bepaald.
·         Een jaarcontract voor minimaal 20 uur per week. Het aantal contracturen en werkdagen wordt in overleg bepaald.
·         Een omgeving met collega’s die je uitdagen om te ontwikkelen.
·         Een gezellig team met passie voor jonge kinderen.
·         Een mooi salaris conform CAO Kinderopvang, schaal 6 (min € 2.177,- en max € 2.964,- o.b.v. 36 uur per week).

Meer weten?
Wil jij meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Karin van Enckevort, clustermanager, via karin.vanenckevort@kinderopvanghetnest.nl of 06-47495140.

Interesse?
Ben jij op zoek naar een afwisselende uitdaging binnen de kinderopvang? Dan ben jij de veelzijdige collega die wij zoeken. Solliciteer direct via de button ‘direct solliciteren'!