MIK & PIW Groep zoekt een

PEDAGOGISCH MEDEWERKERS CLUSTER BORN

Dienstverband

Je kiest zelf je uren, idealiter tussen 24 en 32 uur!

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Kinderopvang

Jij kiest zelf hoeveel uur je wilt werken, idealiter tussen 24 en 32 uur! 

Wat hebben we je te bieden?

Een jaar contract met uren in overleg, binnen cluster Born met uitzicht op een vast contract. 
Cluster Born omvat naast een BSO ook een kleinschalig kinderdagverblijf, bestaande uit:

  • een KDV groep voor kinderen van 0-2 jaar; 
  • een KDV groep voor 3-4 jaar; 
  • een peuterspeelzaalgroep.

Deze zijn gehuisvest in een moderne locatie naast Basisschool ‘de Wissel’. Wij hebben een grote buitenruimte en veilige babytuin, daarnaast is er bij ons veel aandacht voor taal en voorlezen.

Op dit moment zoeken wij met name medewerkers voor: 

  • Babygroep van KDV ’t Boemeltje (minimaal 24 uur, meer uren is bespreekbaar);
  • BSO Ratjetoe 1 (maximaal 14 uur, meer uren bespreekbaar wanneer combinatie met KDV groep mogelijk is).

Wij zijn op zoek naar meerdere enthousiaste collega’s die deel willen uitmaken van ons team en die zin hebben om in ons team hun meerwaarde te delen. Samen met vaste collega’s creëer je een fijne, vertrouwde en veilige omgeving waarin ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen. Wij vinden teamwork belangrijk, het delen van taken met elkaar en dragen van gezamenlijke verantwoordelijkheid voor onze locatie. 

Wie ben jij?

Jij bent een vrolijk en energiek persoon met oprechte interesse in kinderen, ouders, collega’s en partners binnen onze kinderopvang. Je bent flexibel, kunt goed samenwerken en bent iemand waar anderen van op aan kunnen. Je kunt de rust bewaren en initiatief tonen. In je communicatie met collega’s, ouders en partners ben je open, pro-actief en stel je je professioneel op. Jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied vind je vanzelfsprekend. Je staat open voor feedback en je vindt het belangrijk om samen in gesprek te blijven.

Je bent in bezit van een diploma waarmee je als pedagogisch medewerker mag werken binnen de kinderopvang. Doe de check hier: Diplomacheck | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl)  Bij voorkeur heb je ook een VVE- (Speelplezier) certificaat en babyopleiding of ben je bereid dit te behalen. 

Wat krijg jij?

Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang. De functie is ingedeeld in schaal 6 (min. € 2.177,- / max. € 2.964,- bruto). Daarnaast hebben we ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, tegemoetkoming in de reiskosten, voordelen bij (zorg)verzekeringen, korting op sportabonnementen en de mogelijkheid om deel te nemen aan scholingsactiviteiten.

Wie zijn wij? 

Wij zijn MIK & PIW Groep. Een maatschappelijke organisatie, waar meer dan 950 collega's vanuit 6 verschillende stichtingen elke dag met hart en ziel werken binnen de kinderopvang en sociaal werk. Met als doel: het vergroten van de kanskracht van de samenleving van vandaag en morgen. Ook hebben wij blijvend aandacht voor elkaars persoonlijke en inhoudelijke groei. Onze stichtingen Partners in Welzijn, Ecsplore, Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek en Knooppunt Informele zorg zijn actief in het sociale domein. We doen dit samen met onze kinderopvangorganisaties MIK Kinderopvang en Spelenderwijs, waar de focus ligt op het bevorderen van een kansrijke start voor alle kinderen. Het bouwen, versterken en verbinden is onze kracht. Door het verbinden van kinderopvang en sociaal werk en door nauw samen te werken met verschillende (keten)partners. Met als kern de mensen uit de wijken en dorpen zelf, maar ook professionals uit onderwijs, Jeugdgezondheidszorg, gemeenten, zorg, woningcorporaties en kennisinstituten. Sámen realiseren wij sterkere wijken. 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan vóór 8 augustus via het reactieformulier. Wij nodigen zowel in- als externe kandidaten uit om te reageren. Zodra je reageert op deze vacature, nemen we contact met je op. 

Meer informatie nodig? Bel Jozef Reijnders, locatiemanager T 06 57794974 (tot en met 26 juli i.v.m. vakantie) of Ans Hoedemakers, planner T 06 12779101 (vanaf 27 juli) of stuur een email met je vraag (jozef.reijnders@mik-piwgroep.nl of planner.a.hoedemakers@mik-piwgroep.nl). 

De gesprekken vinden plaats in de week van 15 augustus 2022 of later op een ander gezamenlijk overeen te komen moment. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.