MIK & PIW Groep zoekt een

PEDAGOGISCH MEDEWERKERS CLUSTER SITTARD

Dienstverband

24-32 uur en 15-24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Kinderopvang

Voor cluster Sittard zijn we op zoek naar pedagogisch medewerkers voor het Kinderdagverblijf (24-32 uur) en Buitenschoolse opvang (15-24 uur)

Wat hebben wij jou te bieden?

Een jaarcontract met uren in overleg met uitzicht op een vast contract.
In het cluster Sittard bieden wij kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang op diverse locaties. Iedere locatie is een onderdeel van MIK & PIW Groep, maar met een eigen identiteit. Wij focussen ons op een goede samenwerking met het onderwijs, het sociaal werk en zorgpartners in de wijk om samen ons aanbod voor kinderen van 0-13 jaar en de gezinnen waartoe zij behoren te versterken.

Wij zijn voor het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang op zoek naar meerdere enthousiaste collega’s die onze teams komen versterken. Je komt te werken in een dynamische omgeving. We bieden een leerrijke omgeving voor ieder kind en voor jou werk in een organisatie die jou stimuleert om te blijven leren en ontwikkelen.


Wie ben jij?

Jij bent een positief en energiek persoon met oprechte interesse in kinderen, ouders, collega’s en partners binnen ons kindcentrum. Je bent flexibel en vindt het belangrijk om een goede samenwerking met collega’s neer te zetten. Feedback geven en ontvangen staat voor jou hoog in het vaandel. In je communicatie met collega’s, ouders en partners ben je open, pro actief en stel je je professioneel op.

Jij bent een professional die goed weet in te spelen op de wensen en behoeften van de kinderen.

Wat neem je mee?

Een diploma waarmee je mag werken in de BSO. Doe de check hier:  Diplomacheck | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl)


Wat krijg jij?


Een voor jou passend jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband binnen onze vooruitstrevende organisatie. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform Cao Kinderopvang. De functie is ingedeeld in schaal 6 (min € 2.177,-/ max € 2.964,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek per 1-7-22). We hebben ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, een tegemoetkoming in de reiskosten, voordelen bij (zorg)verzekeringen, korting op sportabonnementen en de mogelijkheid om deel te nemen aan scholingsactiviteiten. Daarnaast krijg jij vele kansen om te groeien als professional en jouw talenten verder te ontwikkelen.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn MIK & PIW Groep. Een maatschappelijke organisatie, waar meer dan 950 collega's vanuit 6 verschillende stichtingen elke dag met hart en ziel werken binnen de kinderopvang en sociaal werk. Met als doel: het vergroten van de kanskracht van de samenleving van vandaag en morgen. Ook hebben wij blijvend aandacht voor elkaars persoonlijke en inhoudelijke groei. Onze stichtingen Partners in Welzijn, Ecsplore, Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek en Knooppunt Informele zorg zijn actief in het sociale domein. We doen dit samen met onze kinderopvangorganisaties MIK Kinderopvang en Spelenderwijs, waar de focus ligt op het bevorderen van een kansrijke start voor alle kinderen. Het bouwen, versterken en verbinden is onze kracht.

Door het verbinden van kinderopvang en sociaal werk en door nauw samen te werken met verschillende (keten)partners. Met als kern de mensen uit de wijken en dorpen zelf, maar ook professionals uit onderwijs, Jeugdgezondheidszorg, gemeenten, zorg, woningcorporaties en kennisinstituten. 

Sámen realiseren wij sterkere wijken

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan vóór 9 september op een voor jouw passende wijze naar personeelszaken@mik-piwgroep.nl. Wij nodigen zowel in- als externe kandidaten uit om te reageren. Zodra je reageert op deze vacature, wordt er contact met je opgenomen. Indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek neem dan een dosis positieve energie mee en geef ons een inkijkje in wie jij bent en wat jij belangrijk vindt als professional en mens.

 

Meer informatie nodig? Bel of stuur een WhatsApp naar:

Anneke Hanssen, Locatiemanager via 06-22380736

of Marloe Steenstraten, Locatiemanager via 06-57334210

of Marian Hambeukers, Locatiemanager via 06-41420230  

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.