Stichting Pergamijn zoekt een

Pergamijn zoekt oud-zorgprofessionals

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, MBO niveau 2, HBO+

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

”Ieder mens geeft het liefst zelf vorm aan zijn eigen leven. Soms lukt dit niet op eigen kracht. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking en/of complexe zorgvraag. Door goed te luisteren naar de wensen van onze cliënten en hun netwerk geven wij invulling aan alle facetten van het leven: wonen, werken, vrije tijd of contacten met anderen. Wij zijn een professionele partner en handelen vanuit ons hart, gelijkwaardigheid en respect.”

Oud-zorgprofessionals gezocht!

Wil jij als oud-zorgprofessional  jouw steentje bijdragen tijdens de corona crisis? Als Verzorgende IG, Verpleegkundige of Helpende kun je nu tijdelijk bij ons aan de slag, óók met een verlopen BIG-registratie. De cliënten en collega’s van Pergamijn kunnen jouw hulp heel goed gebruiken!

Wie zoeken we?
We zijn met spoed op zoek naar::

· Verzorgende IG

· Verpleegkundige

· Helpende

· Helpende Plus

Oók met een BIG-registratie die verlopen is na 1 januari 2018 mag je per direct aan de slag.

Hoe is de situatie bij Pergamijn?

Ook bij Pergamijn hebben we de nodige maatregelen genomen. Zo mag er geen bezoek meer komen en houden we ons aan alle strikte noodzakelijke protocollen. .

Voor onze cliënten, vrijwillgers en medewerkers is dit een uitermate verdrietige situatie. Sociaal contact en goede dagelijkse en medische verzorging is essentieel voor een zo menswaardig mogelijk leven. Vandaar dan ook onze oproep aan alle zorgers in de regio!

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:

  • Een salaris  in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg;  afhankelijk van je functie en opleiding;
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij. 

Meer informatie?
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sharon Sneevliet, HR adviseur Tel: 06-45265654 of s.sneevliet@pergamijn.org. Heb je interesse stuur je gegevens naar job.t6l89@pergamijn.recruitee.com