Radar zoekt een

Persoonlijk Begeleider

Dienstverband

24 - 28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Weet jij als Persoonlijk Begeleider goed in te spelen op onvoorspelbaar gedrag en ben je creatief in het vertalen van de wensen en behoeftes van de cliënt, dan is woonvorm Scharn jouw nieuwe Plek!

Woonvorm Scharn is verdeeld in 3 woongroepen en is gevestigd in een drietal geschakelde eengezinswoningen, met het centrum op 15 minuten loopafstand. In elke groep wonen 7 cliënten waarvan een klein aantal zelfstandig woont in een appartement. De Cliënten zijn licht tot matig verstandelijk beperkt met bijkomende psychische gedragsproblematiek. Binnen woonvorm Scharn komt weinig lichamelijke zorg kijken.

 

Waar zorg jij voor

 • Je hebt een afgeronde vakgerichte MBO 4 opleiding;
 • Je weet goed in te spelen op onvoorspelbaar gedrag;
 • Je bent creatief in het vertalen van de wensen en behoeftes van de cliënt;
 • Je hebt een proactieve houding, werkt vanuit de ondersteuningsvraag en bent in staat om cliënten vertrouwen te geven in hun eigen kunnen;
 • Je hebt een collegiale instelling en bent in staat kritische feedback te geven en vragen;
 • Je bent bekend en ervaren met het opstellen en uitvoeren van ondersteuningsplannen;
 • Je bent bereid om te werken in een onregelmatig dienstrooster, waaronder slaapdiensten en weekenddiensten;
 • Je draagt samen met je collega’s de verantwoordelijkheid voor een verantwoord rooster en bent in staat je hierin flexibel op te stellen;
 • Je bent in staat om op een rustige manier in complexe situaties te handelen;
 • Sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen, motiveren zijn van belang bij het ondersteunen van cliënten en contacten met anderen;
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent initiatiefrijk en kunt tevens goed werken in teamverband.

 

Hoe zorgen wij voor jou

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!

Praktisch
Het betreft een dienstverband voor 24-28 uur per week voor de duur van 9 maanden. Bij gebleken geschiktheid kan het dienstverband worden verlengt. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 40. Ingangsdatum in overleg.

 

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Frans Lutgens, Manager Cluster Heuvelland, via f.lutgens@radar.org of 06-11261829.