PSW zoekt een

Persoonlijk begeleider AC Tegelen

Dienstverband

21 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Herten / Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Wil jij je steentje graag bijdragen aan een zinvolle dagbesteding voor hen waar mogelijkheden en wensen het uitgangspunt zijn? Wil jij werken in het hartje centrum van Tegelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen PSW Dagbesteding zijn wij voor Activiteitencentrum Tegelen voor 21 uur per week op zoek naar een:

(Persoonlijk) Begeleider

Wat ga je doen?
Samen met je collega's biedt je arbeidsmatige dagbesteding aan volwassen cliënten met een verstandelijke beperking. Je signaleert de ondersteuningsbehoefte van de cliënten en bent in staat deze vorm te geven en uit te voeren. Je draagt zorg voor een dag/weekprogramma waarbij je zoveel mogelijk rekening houdt met de individuele behoefte van de cliënt. Inspelen op uiteenlopende begeleidingsvragen is voor jou geen probleem!

Vermaatschappelijking is de visie van PSW, dus het centrum en de omgeving Tegelen wordt volop ingezet in onze dagbesteding.

Als (persoonlijk) begeleider richt jij je op activiteiten zowel binnen- als buiten het AC. Je bent binnen de dagbesteding eindverantwoordelijk voor de individuele ontwikkeling van een aantal cliënten en het bijbehorende ondersteuningsplan en fungeert daarmee als contactpersoon. Daarnaast voer je coördinerende werkzaamheden uit. Hierbij kun je denken aan het vormgeven van activiteiten en werkzaamheden ten behoeve van de kwaliteit zoals BHV, medicatie en vervoer.

De locatie AC Tegelen
Bij AC Tegelen verwelkomen wij dagelijks 60 mensen met een verstandelijke beperking vanaf 18 jaar. Soms is hierbij sprake van een bijkomende of lichamelijke handicap of psychische problematiek en/of autisme. Wij begeleiden hen bij een zinvolle dagbesteding binnen of buiten ons AC.

Wat mag je van ons verwachten?
 • Een vast contract
 • De mogelijkheid om door te groeien naar (Persoonlijk) Begeleider
 • Een informele werksfeer, werken in een team met vooruitstrevende collega's én een mooie werkplek in hartje centrum
 • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Je krijgt inzicht en de regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leerportaal" en e-learning via GoodHabitz
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling en extra verlofuren
 • Een eindejaarsuitkering
Wat verwachten we van jou?
 • Je beschikt over een relevante pedagogische opleiding op minimaal niveau 3 voor de functie begeleider.
 • Je beschikt over een relevante pedagogische opleiding op minimaal niveau 4 voor de functie persoonlijk begeleider.
 • Je bent inzetbaar op wisselende werkdagen en op alle buitenlocaties naast het AC.
 • Je bent een duizendpoot en kunt inspelen op uiteenlopende begeleidingsvragen.
 • Je kunt zelfstandig vormgeven aan activiteiten binnen de en bent inventief in het bedenken van nieuwe activiteiten met mogelijke samenwerkingspartners in de omgeving.
 • Je hebt ervaring/affiniteit op het gebied van innovaties en technologieën.
Wil jij meer weten over deze vacature?

Neem dan gerust contact op met Mieke Ewals, teamleider AC Tegelen. Mieke is te bereiken via 06-57528497 of m.ewals@psw.nl

Direct solliciteren?
Ga dan naar onze vacaturepagina www.werkenbijpsw.nl en vul het sollicitatieformulier in bij de juiste vacature.

Over PSW
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.