LEVANTOgroep zoekt een

Persoonlijk Begeleider Ambulant Midden Limburg (zwangerschapsvervanging)

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Ben jij een gedreven zorgprofessional met een hart voor volwassenen die zelfstanding wonen met verschillende achtergronden en diversen problematieken?

LEVANTOgroep biedt een waardevolle kans om als persoonlijk begeleider ambulant aan de slag te gaan voor 32 uur per week voor een periode van +/- 3 maanden start medio oktober 2024 in de regio Midden Limburg. Hier speel jij een cruciale rol in dagelijkse begeleiding van onze cliënten. Ontdek hoe jij een steuntje in de rug kunt zijn bij het zelfstandig wonen van onze cliënten. Heb jij het LEV om bij LEVANTOgroep te werken? Solliciteer dan nu!

Dit is jouw werkplek
Jij werkt ambulant bij de cliënten thuis. Je maakt je eigen planning op naar de wensen/behoefte/indicatie van de cliënten. Je cliënten zijn volwassenen die zorgen voor een uitdaging maar ook de verschillende achtergronden en vooral problematieken van die cliënten. Je vindt het heerlijk om zelf je planning te maken, onderweg te zijn van cliënt naar cliënt te zijn en cliëntcontact te hebben. Daarbij werk je nauw samen met jouw directe collega’s binnen het team van Ambulant

Dit is waar jij blij van wordt!
Je zet je in om mensen te ondersteunen zodat ze kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Als persoonlijk begeleider ambulant regio Midden Limburg heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:
 • Het ondersteunen van de cliënten bij opstellen van een individueel zorgplan, het samen vaststellen van doelen en het bijstellen hiervan.
 • Het begeleiden en individueel ondersteunen van de cliënten. Bijvoorbeeld bij aspecten op sociaal gebied of op het gebied van dag invulling/ participatie.
 • Werken met cliënten met een WMO indicatie
 • Ophalen van wachtlijsten

Daarnaast waarderen we het als je een bijdrage wil leveren aan de ontwikkelingen binnen de organisatie.

Dit is wat je van LEVANTOgroep kan verwachten!
We hebben alle tijd voor je en vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat, betrokken blijft en jezelf ontwikkelt.

Daarom bieden wij jou:
 • Een brutosalaris volgens de CAO GGZ, schaal 45 minimaal €2.451,- en maximaal €3.863,- op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en naast vakantiegeld kom je ook in aanmerking voor een eindejaarsuitkering en als dit aan de orde is ook onregelmatigheidstoeslag.
 • Een goede vergoeding voor woon/werkverkeer: tot 40 km enkele reis óf een volledige vergoeding indien je met het OV reist. En afhankelijk van de functie een thuiswerkvergoeding.
 • Een preventief budget om in te zetten voor jouw vitaliteit (bijv. vergoeding sportabonnement)
 • Het Ontwikkel-Me-Nu: als je sna(c)kt naar iets lekkers. Het opleidings- en trainingsaanbod om een goede bodem te leggen voor je werk.
 • Ontwikkelcoaches die kunnen ondersteunen bij de persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en vorm geven aan een duurzaam en optimaal leerklimaat.
 • Een “World-class workplace”, omdat wij vijf jaar op rij het keurmerk “beste werkgever” hebben gekregen van onze tevreden medewerkers.

Een goed begin is het halve werk en daarom start je je carrière bij LEVANTOgroep met een uitgebreid introductieprogramma waarbij je de organisatie en je collega’s leert kennen.

Dit is wat onze cliënten van jou nodig hebben!
Een enthousiaste collega met LEV en die nét zo'n hart heeft voor onze cliënten als wij hebben. Dit kenmerkt jou:
 • Je bent in het bezit van een relevant mbo niveau 4 zorgdiploma en hebt affiniteit met onze doelgroep. Ervaring is mooi meegenomen.
 • Je begeleidt cliënten door onze kernwaarde LEV toe te passen. Ervaring met krachtgericht methodisch werken is een pré. Net als kennis van psychopathologie.
 • Je hebt kennis van de sociale kaart en relevante wet- regelgeving
 • Je kunt clienten motiveren, omgaan met weerstand en daadkrachtig handelen in ad-hoc situaties.
 • Je bent handig in schriftelijke verslaglegging en digitale systemen (Dit is een vereiste)
 • Je bent stressbestendig, proactief en flexibel.
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer. Je begeleidt cliënten vanuit hun thuissituatie.
 • Je staat stevig in je schoenen
 • Je hebt ook passie voor het werk, betrokkenheid en empathisch vermogen.

Dit is LEVANTOgroep!
Wij bieden ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Dit is hoe je solliciteert!
Solliciteren kan via de volgende link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/317864

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joyce Timmermans via 06-50122850 of met HR via 088-7077600.
Bezoek ook onze website www.levantogroep.nl voor meer informatie over LEVANTOgroep.