DeSeizoenen zoekt een

Persoonlijk begeleider Belakane - 28/32 uur - Bronlaak, Oploo

Dienstverband

28 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Oploo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met zn allen hard voor! Ben jij die warme, gestructureerde en geduldige collega die wil bijdragen aan het welzijn van onze bewoners, waarbij de menselijke behoefte op basis vanuit onze antroposofische visie centraal staat? Dan ben jij bij het ons aan het juiste adres!

Bronlaak is een unieke woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking en is gelegen op een prachtig landgoed. Bronlaak is één van de locaties van DeSeizoenen waar mensen samen wonen, werken en leven. We werken vanuit de antroposofische mensvisie die talenten en wensen ziet in plaats van beperkingen. Je voelt op Bronlaak de saamhorigheid. Iedereen draagt zijn steentje bij aan de gemeenschap en levert een waardevolle bijdrage. Of je er nu woont of werkt: je doet ertoe, je bent van waarde. In zon warme, veilige gemeenschap, waar je gezien wordt kun je tot ontwikkeling komen.

Elke bewoner werkt en leeft op zijn eigen niveau, passend bij zijn talenten en persoonlijke ontwikkeling.

Waar ga je werken en wat ga je doen?

In het woonhuis Belakane bied je begeleiding aan een dynamische groep volwassenen met een verstandelijke beperking/psychiatrische problematiek. Dit is voor jou een uitdaging waarin je creatief denkt en oplossingsgericht en motiverend handelt.

Wat bieden wij:
  • Hechte samenwerking in een leuk team en een mooie werkomgeving midden in de natuur.
  • Contract voor 32-36 uur.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 45 (tussen de 2.381,00 en 3.452,00 op basis van FT) afhankelijk van opleiding, ervaring en functie.
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen o.a. via ons eigen opleidingscentrum.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
  • Een meeloop moment om kennis te maken met de bewoners en de sfeer
Wat vragen wij van jou?

We zoeken een collega die werkt vanuit de sociaaltherapie en heb je een positief en geduldig karakter. Je voelt goed aan wat iemand nog kan leren, hebt het geduld om dit over te brengen en neemt daarvoor de tijd en bent in staat om de bewoners zelf te laten ontdekken, leren en laten doen.

Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Je hebt een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 4. Tevens heb je een zelfstandige, mensgerichte begeleidingsstijl die je aanpast op de situatie waarbij je in staat bent om goed te observeren. Je hebt ervaring in het realiseren van ondersteuningsplannen en ben in staat om effectief en met beleid schakelen tussen bewoner, gedragskundige, collegas en ouders/vertegenwoordigers. Natuurlijk zorg je graag samen met collega's voor een warme woonomgeving.

Wie zijn wij:

Wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden en verzorgen we zon 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom denken we graag in mogelijkheden: we kijken voor elke bewoner wat de beste oplossing is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan snel via onze site, waar je motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Clustermanager Rob van Kempen 06-20691095 voor meer informatie.