DeSeizoenen zoekt een

Persoonlijk Begeleider Berk - 24-28 uur - Elivagar, Roggel

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z'n allen hard voor! Ben jij die warme, gestructureerde en geduldige collega die wil bijdragen aan het welzijn van onze bewoners, waarbij de menselijke behoefte, op basis van onze antroposofische visie, centraal staat? Dan ben jij bij het ons aan het juiste adres!

Midden in de groene en rustige dorpse kern van Roggel bevindt zich onze woon- en werk gemeenschap Elivagar onderdeel van DeSeizoenen.

Werken doen onze bewoners in ons creatief en ambachtelijk werkgebied de Koppeling, onze prachtig gelegen Leudalschuur en GAAF. Op de Koppeling maken we o.a. kaarsen en kussens, verkopen we ambachtelijk snoep en kan je terecht voor een heerlijke kop koffie. Binnen GAAF, staat up-cycle en recycle centraal. En in het prachtige Leudalbos ligt onze boshut alwaar de bewoners werken voor en in de natuur o.a. hout kloven, groentetuin, onderhoud groenvoorzieningen

Waar ga je werken en wat ga je doen?

Je gaat werken in woonhuis De Berk. Je ondersteunt onze cliënten met een lager ontwikkelingsniveau die extra ondersteuning nodig hebben op het gebied van verzorging (minimaal fysieke ondersteuning hierin grotendeels mondelinge ondersteuning), autisme en psychiatrie. De unieke positieve wisselwerking binnen de Berk maakt het een aantrekkelijke plek om te werken als wonen. Hou jij van een groepsdynamiek? De bewoners van de Berk leren je graag kennen.

Elke bewoner werkt en leeft op zijn eigen niveau, passend bij zijn talenten en persoonlijke ontwikkeling.

Wat bieden wij:

Een uitdagende functie in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en die je ook de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Hechte samenwerking in een leuk team.
  • Contract uren zijn mogelijk tussen de 16 en 24 uur wat past bij jou en je privé.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 45 (tussen de € 2.381 en € 3.452 op basis van FT) afhankelijk van opleiding, ervaring en functie.
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen o.a. via ons eigen opleidingscentrum.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
Wat vragen wij van jou?

We zoeken een collega die kan werken vanuit de sociaaltherapie. Je kunt de bewoner goed lezen en voelt aan wat hij nodig heeft. Je gaat uit van zijn mogelijkheden en speelt hier op in. Je communiceert helder en eenduidig naar je collega's, bewoners en verwanten.

Je hebt ervaring in het coördineren van het zorgproces en stelt, samen met het team en gedragskundige, het ondersteuningsplan op. Je bewaakt het zorgproces en neemt collega's hierin mee. We vragen van jou een enthousiaste inzet; je krijgt er veel dankbaarheid en waardering voor terug. Daarnaast zoeken we iemand die deze functie goed zelfstandig kan invullen waarbij je niet schroomt om initiatief te tonen in de taken die er liggen

Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Je beschikt over een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 4. Je hebt een zelfstandige, mensgerichte begeleidingsstijl die je aanpast op de situatie en je wil graag van elke dag een mooie dag te maken voor de bewoners en je collega's.

Belangrijkste!! Om van elke dag een mooie dag te maken voor de bewoners en je collega's.

Wie zijn wij:

Wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden en verzorgen we zo'n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom denken we graag in mogelijkheden: we kijken voor elke bewoner wat de beste oplossing is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Clustermanager Ruud Gubbels 06-12786826 meer informatie.