Care+ zoekt een

Persoonlijk begeleider beschermd wonen (Team Midden, locatie Roermond)

Dienstverband

28-32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Sociaal Werk, Overige

Persoonlijk begeleider beschermd wonen Team midden, locatie Roermond

Ben jij onze nieuwe collega die ervoor wilt gaan? Die het als een uitdaging ziet om onze bewoners met complexe uitdagingen op meerdere leefgebieden te ondersteunen en die mensen mee wilt laten doen in de maatschappij? Houd je van eigen verantwoordelijkheid, je ontwikkelen en werken in een klein team? Reageer dan snel!

Over Care+

Wij zijn een relatief jonge en innovatieve stichting met gedreven medewerkers. We zijn transparant in wat we doen en kijken over onze eigen grenzen. We bieden begeleiding vanuit ons DNA en daar zijn we trots op.

Wij begeleiden jongeren en volwassenen met een psychische kwetsbaarheid en/of een (licht) verstandelijke beperking, die het even niet zelfstandig redden (gemiddelde leeftijd 20 – 35 jaar).

Care+ is een jonge, professionele stichting met als werkgebied Noord- en Midden- Limburg. Wij begeleiden ongeveer 115 mensen vanuit thuis, vanuit de zeven kleinschalige locaties met 24-uurs begeleiding of vanuit onze dagbesteding in Nunhem. De begeleiding bieden wij vanuit de Wmo, de Jeugdwet en vanuit de Wlz. Bij ons werken ongeveer 75 enthousiaste professionals. Care+ werkt graag samen met onze collega’s, gemeenten, buurtpartners en ondernemers om samen een positieve bijdrage te leveren in de wijken en aan de samenleving.

Waar staan we voor?

Care+ staat voor een samenleving waarin iedereen, ook als je een psychische of licht verstandelijke kwetsbaarheid hebt, zelfstandig en actief mee kan doen. In een veilige omgeving bieden wij mogelijkheden om talenten te ontwikkelen, een netwerk op te bouwen en je gezond te voelen. Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen en gaan verbindingen aan met organisaties die met ons een positieve bijdrage aan de samenleving willen leveren.

Waar gaan we voor?

Wij gaan we voor de +! We richten ons op een optimale ontwikkeling naar een zelfstandig en actief leven. Wij werken vanuit kracht aan psychische gezondheid, ontwikkelen talenten en zorgen ervoor dat mensen naar eigen kunnen meedoen in onze samenleving. Bij Care+ voel je je welkom. Wij luisteren en maken impact door aan te sluiten bij ieders behoefte. Wij creëren een veilige omgeving, waar fouten maken mag en waarin onze professionals motiveren en vertrouwen uitstralen. Wij omarmen innovatieve ideeën waarmee we betere en betaalbare zorg organiseren. Dit doen we met flair, plezier en lef. Om dit alles waar te maken, zijn we samenwerkingsgericht, leren wij van elkaar en reflecteren wij op ons handelen.

Functieomschrijving

Je bent werkzaam binnen team Midden, Beschermd Wonen locatie Roermond. Deze locatie staat midden in de wijk. Er zijn + - 11 bewoners woonachtig. Het grootste deel van je tijd ben je woonbegeleider op locatie. Daarnaast heb je als persoonlijk begeleider 3 tot 4 bewoners onder je hoede. Samen met hen stel je zorgplannen op, zorg je dat persoonlijke doelen worden gehaald en ben jij het eerste aanspreekpunt voor regelzaken. Je begrijpt de leefwereld van onze bewoners en het lukt je om doelen met hen te omschrijven en te realiseren. Je houdt van aanpakken en ziet creatieve oplossingen. Je bent sociaal, hebt tact en kunt goed luisteren. Professionaliteit en plezier hebben in je werk vind je net als wij belangrijk!

Wat houdt je werk verder in?

Je begeleidt en verzorgt onze bewoners in hun leefomgeving; Je bevordert een goede leefsituatie en bevordert de bewoners in hun ontwikkeling; Je zorgt voor een goede sfeer en prettige woonomgeving; Je stimuleert en motiveert bewoners tot een zinvolle dag-invulling; Je voert motiverende gesprekken met bewoners; Je begeleidt bewoners met hun doelen; Je betrekt familie en andere relevante mensen; Je vertaalt de hulpvraag, behoefte en mogelijkheden van onze bewoners in een behandelplan; Tot slot voer je ondersteunende werkzaamheden uit.

Wij vragen

MBO+/ starter HBO (SPW4/ Social Work diploma of vergelijkbaar);

Relevante werkervaring en/of opleiding in de hulpverlening/zorg; Passie voor het vak en zelfstandig kunnen werken; Affiniteit met jongvolwassenen; Wij zoeken een verbinder/ bouwer die een overstijgende blik heeft; Je motiveert mensen en maakt dingen bespreekbaar binnen je team; Bij voorkeur 24 – 28 uur per week beschikbaar; Bereid zijn te werken binnen een huiselijke sfeer; Je bent bereid om je te verdiepen in participatie, wijkontwikkeling en gedrag zoals autistisch specturm; Registratie SKJ (of de mogelijkheid om je te registreren);

Een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en het hebben van een rijbewijs is een vereiste.

Dienstverband & Werktijden

Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd. Wij kunnen je op dit moment een contract van 28 – 32 uur per week bieden. Doordat je aansluit bij het patroon van de bewoners in de groep werk je in roosters van dag-, avond- en/ of slaapdiensten. Het is voor ons belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Natuurlijk zorgen wij dat je ruim vooraf je rooster krijgt zodat je duidelijk weet wanneer je op welke locatie werkt. Daarom werken wij met kwartaalroosters.

Salaris

Naast dat wij je in je ontwikkeling stimuleren, hebben wij een goede CAO (Sociaal werk) waar je ingedeeld wordt in schaal 6. Dit betekent een brutosalaris op basis van een 36-urige werkweek tussen de €2.291 en €3.279 per maand zonder ORT. Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget volgens CAO

Reageer snel!

Enthousiast? Solliciteer dan snel door je motivatie en CV uiterlijk 10 oktober 2021 te versturen naar sollictatie@care-plus.nl. Wil je liever eerst meer informatie over de functie, dan kun je telefonisch contact met ons opnemen via Bram Geraedts, HR-medewerker, tel nr: 06-12314864/ of je vraag stellen via de mail; sollicitatie@care-plus.nl. Wil je liever op een andere locatie staan, laat het ons dan ook weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We hopen je snel te mogen ontmoeten.