Sevagram zoekt een

Persoonlijk Begeleider bij Fonterhof

Dienstverband

32 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Berg en Terblijt

Werkvelden

Ouderenzorg
(Persoonlijk) Begeleider bij Fonterhof
Intensieve begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk maken: Jij maakt er jouw missie van!

Jouw nieuwe werkplek Fonterhof
Je komt te werken op onze locatie Fonterhof in Berg en Terblijt. Deze locatie in het prachtige Heuvelland kun je het beste beschrijven als: kleinschalig, huiselijk, en er heerst een gezellige dorpse sfeer! Fonterhof heeft altijd het karakter gehad van een verzorgingshuis, maar we gaan steeds meer richting een verpleeghuis. Fonterhof biedt zorg aan bewoners met een lichte vorm van dementie of een lichamelijke beperking. Daarnaast werk je bij Sevagram binnen een gecertificeerde Planetree organisatie. We bieden je de ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.

Werken als persoonlijk begeleider bij Fonterhof
Een regelneef, een echte duizendpoot, jij bent het allemaal! Als (persoonlijk) begeleider kun je dan ook rekenen op een veelzijdige functie. Zo begeleid je onze bewoners bij alle mogelijke vormen van dagbesteding, zowel individueel als in groepsverband. Het mogelijk maken van meer op het individu gerichte vormen van daginvulling maakt deel uit van de innovatieve manier van denken die binnen Sevagram centraal staat. Je bedenkt en organiseert zowel individuele activiteiten als groepsactiviteiten waarbij je van A tot Z verantwoordelijk bent. Je stimuleert bewoners, activeert ze en houdt in de gaten hoe een bewoner de aangeboden vorm van dagbesteding ervaart.

Als (persoonlijk) begeleider zet jij je in voor een optimaal welzijn en welbevinden van de bewoners. Taken als het wassen en aankleden, medicatie uitdelen, verantwoordelijk eten en drinken en begeleiding van de persoonlijke behoeften horen hierbij. Een fijne combinatiefunctie dus, waarin de aspecten zorg én welzijn samenkomen.

Natuurlijk bieden we je hierbij passende leer-en ontwikkelmogelijkheden zodat jij je functie zo goed mogelijk kunt uitoefenen. Samen bekijken we welke kennis en ervaring jij meebrengt en waar jouw talenten liggen en hoe we deze verder kunnen ontwikkelen. In dit traject zorgen we er ook voor dat je door onze docenten bevoegd en bekwaam gemaakt wordt om verschillende zorghandelingen te mogen uitvoeren. Zo kun jij de beste zorg leveren en een optimaal welzijn realiseren voor onze bewoners! Samen groeien we verder.

Matchen we?
Dan maken we graag kennis met je! Je kunt klikken op de sollicitatie button hieronder.
We snappen dat het spannend is dus mocht je nog vragen hebben kun je gerust een WhatsApp berichtje sturen naar onze recruiter (Meline) via 06-42192024 of een mailtje naar meline.schepers@sevagram.nl.

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen we persoonlijk even contact op!

Tot snel in Berg&Terblijt!