Sevagram zoekt een

Persoonlijk begeleider bij Molenpark

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Vacature Begeleider bij Molenpark in Heerlen
Persoonlijke begeleiding elke dag opnieuw, met aandacht voor onze bewoners, dat is mensgerichte zorg bij Sevagram.

Wil jij een indruk krijgen van je nieuwe werkplek bij Molenpark?
Binnen de locatie Molenpark wonen met name mensen met een vorm van dementie die continu onze zorg, aandacht en ondersteuning nodig hebben. De zorg voor mensen met een dementie en soms ook onbegrepen gedrag maakt in de komende jaren een ontwikkeling door. Molenpark investeert dan ook in het door-ontwikkelen van een therapeutisch leefklimaat waarbinnen we de zorg voor mensen met onbegrepen gedrag zo optimaal mogelijk kunnen vormgeven. En jij ziet dit echt als een uitdaging!

Persoonlijk Begeleider (Uren zijn bespreekbaar)
INLEVEN in de wensen en behoeften van de bewoner, jij kunt dat als geen ander. Vanuit hier onderneem jij al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren. Als persoonlijk begeleider vraagt het werken met deze bewoners de nodige mensenkennis. Je voelt goed aan welke benadering op welk moment de juiste is. Het is voor jou een uitdaging om onze bewoners intensief te begeleiden bij de persoonlijke verzorging, welbevinden en individuele aandacht/activiteiten. Jij maakt er jouw missie van om deze begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk te maken. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor groepsactiviteiten. Als begeleider weet je de mensen te prikkelen om deel te nemen maar blijf je binnen de groepsactiviteit ook oog houden voor het individu, dit vergt de nodige flexibiliteit en creativiteit van jou.

De persoonlijk begeleiders op locatie Molenpark zijn gekoppeld aan een woning, starten mee op in het zorgproces maar doen dit wel vanuit de welzijnsgedachten.

Wil jij gelijk solliciteren voor de functie Persoonlijk Begeleider in Heerlen?
Beschik jij over een Mbo-diploma niveau 3 of 4 SPW, agogisch- of maatschappelijke zorg (of vergelijkbaar) en kan je niet wachten om te solliciteren binnen locatie Molenpark? Dan ontmoeten wij jou graag!

Wil jij solliciteren als collega in Heerlen? Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanagers Joze Huijnen (06 18 46 53 32) of Marianne Pisters (06 14 72 39 90) vertellen je graag meer!