Sevagram zoekt een

Persoonlijk begeleider bij Tobias

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Vacature Begeleider bij Tobias in Heerlen
Persoonlijke begeleiding elke dag opnieuw, met aandacht voor onze bewoners, dat is mensgerichte zorg bij Sevagram.

INLEVEN in de wensen en behoeften van de bewoner, jij kunt dat als geen ander. Vanuit hier onderneem jij al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren. Als persoonlijk begeleider vraagt het werken met deze bewoners de nodige mensenkennis. Je voelt goed aan welke benadering op welk moment de juiste is. Het is voor jou een uitdaging om onze bewoners intensief te begeleiden bij de persoonlijke verzorging, welbevinden en individuele aandacht/activiteiten. Jij maakt er jouw missie van om deze begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk te maken. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor groepsactiviteiten. Als begeleider weet je de mensen te prikkelen om deel te nemen maar blijf je binnen de groepsactiviteit ook oog houden voor het individu, dit vergt de nodige flexibiliteit en creativiteit van jou.

ZORGEN gaat dus verder dan alleen de fysieke zorg. Toch blijft de directe zorg een belangrijk aspect in het welzijn van onze bewoners. Daarom gaan we samen kijken waar we jou kunnen bijscholen, zodat jij, waar nodig, kan bijspringen in de fysieke zorg van onze bewoners.

Wil jij een indruk krijgen van je nieuwe werkplek bij Tobias?
Zorgcentrum Tobias verwelkomt ouderen die niet meer (geheel) voor zichzelf kunnen zorgen. Tobias biedt mensgerichte zorg aan mensen met dementie. Tevens kan het verpleeghuis het 'Volledig Pakket Thuis' (VPT) aan de huurders van de aangrenzende seniorenwoningen in De Haagdoorn bieden. Tobias ligt op het snijvlak van de mooie Heerlense wijken Bekkerveld en Aarveld. Het heeft in totaal 104 plaatsen. De kamers zijn verdeeld over vier etages, elk met een eigen 'leefstijl'. Cliënten kunnen aangeven op welke afdeling zij graag willen wonen. De benamingen van de acht woningen zijn typisch Heerlens en verwijzen naar de betreffende leefstijl.

Jouw nieuwe baan als (Persoonlijk) Begeleider in de wijk Bekkerveld!
  • In overleg bekijken we wanneer je zou kunnen starten;
  • We garanderen een structurele baan. Hoeveel uur jij gaat werken is in overleg;
  • Je bent verzekerd van een goed salaris conform cao VVT, FWG 30-45 afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een baan binnen een locatie met veel expertise waar ruimte is om te groeien. Sevagram biedt mogelijkheden voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.
Overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT.

Wil jij gelijk solliciteren voor de functie Persoonlijk Begeleider in Heerlen?
Beschik jij over een Mbo-diploma niveau 3 of 4 SPW, agogisch- of maatschappelijke zorg (of vergelijkbaar) en kan je niet wachten om te solliciteren binnen locatie Tobias? Dan ontmoeten wij jou graag!

Wil jij solliciteren als collega in Heerlen? Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Meline (Recruiter) door te bellen of te appen naar 06 28 49 59 39.

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanagers Sonja Abicht-Palmen (06 1846 7375) of Vivian Dassen-Ruth (06 43 02 94 82) vertellen je graag meer!