LEVANTOgroep zoekt een

Persoonlijk Begeleider Crisisopvang Heugderlicht

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Persoonlijk Begeleider

Uren in overleg

Crisisopvang Heugderlicht

Per 01-12-2021

Het is kwart voor zeven. Je wekker gaat, je staat op en kleed je aan. Met een kom yoghurt bekijk je nog even je planning die je gisteren hebt gemaakt. Met frisse energie stap je in je auto en rijd je naar Heugderlicht. Hier aangekomen overleg je met de woonondersteuners hoe de nacht is verlopen en of er bijzonderheden zijn. Na je kop koffie ga je in overleg met de woonondersteuners wie, wat gaat oppakken. Je hebt je eerste afspraak. Een cliënt, die hier al geruime tijd verblijft, heeft een woning gevonden. Samen ga je kijken wat er nog allemaal geregeld moet worden. De cliënt is blij dat hij een eigen plek krijgt en zal spoedig uitstromen.

Voor jou vanzelfsprekend, voor de cliënt een opgave… maar het is gelukt! Wat super! Onderweg naar het volgende gesprek realiseer je je hoe tof het is om zo'n diversiteit aan mensen te mogen begeleiden. In de crisisopvang verblijven alle leeftijden, maar de uitdaging zit vooral in de verschillende achtergronden en problematieken. Je vindt het heerlijk om zelf je planning te maken, cliëntcontact te hebben en in een team samen te werken met collega's van LEVANTOgroep en andere organisaties.

Als persoonlijk begeleider bied je de begeleiding die de cliënt nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt. De begeleiding vindt plaats op individuele basis. Als persoonlijk begeleider heb je een eigen caseload met cliënten die door jou worden begeleid. Waarbij je de regie voert in samenwerking met de woonondersteuners.

Ben jij de verbinder tussen de cliënt en de verschillende externe partijen en/of ketenpartners en stel jij samen met de cliënt een plan op, om duurzaam uit te stromen naar een zelfstandige woonruimte in de maatschappij? Lees dan snel verder.

Wat hebben onze cliënten van jou nodig?
  • Kennis en kunde vanuit een relevante zorg gerelateerde opleiding MBO niveau 4.
  • Cliënten begeleiden we via de werkwijze Positief Krachtig.
  • Kennis van de sociale kaart en relevante wet- en regelgeving.
  • Je motiveert cliënten, kan omgaan met weerstand
  • Handigheid in schriftelijke verslaglegging en digitale systemen.
  • Stressbestendigheid, pro-activiteit, zelfstandigheid en flexibiliteit.
  • Dat je goed gedijt in een veranderende omgeving, je kunt omdenken en snel leert.
Maar vooral ook passie voor het werk, betrokkenheid en empathisch vermogen.

Wat kan je van LEVANTOgroep verwachten?

Naast salaris volgens cao GGZ schaal 45 (minimaal € 2.407,- en maximaal € 3.396,- op basis van 36 uur) of CAO Sociaal Werk schaal 7 (minimaal € 2.550,- en maximaal € 3.494,- op basis van 36 uur), ontvang je bij LEVANTOgroep een vergoeding voor woon-werkverkeer (volledige vergoeding indien je met het OV reist), een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een meerdaags introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit ons uitgebreid trainingsaanbod.

Wil jij je talenten inzetten voor onze cliënten? Dan maken wij graag kennis met jou!

Solliciteren kan tot en met 20 oktober 2021 via de volgende link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/205542

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 25 oktober in de middag.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Brigitte Bouts, afdelingscoördinator via 06-46320576 of aan HR via 088-7077600. Binnen twee weken na de sluitingsdatum ontvang je van ons bericht. Meer informatie over LEVANTOgroep is te vinden op onze website: www.levantogroep.nl

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.