DeSeizoenen zoekt een

Persoonlijk Begeleider GHZ, 26-30 uur, Roggel Woonhuis Kastanje

Dienstverband

26 - 30 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Wij zijn DeSeizoenen en in onze 6 woon en werkgemeenschappen begeleiden wij zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z’n allen hard voor!

Midden in de groene en rustige dorpse kern van Roggel bevindt zich onze woon- en werk gemeenschap Elivagar. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een

Persoonlijk begeleider

gemiddeld 26 tot 30 uur

Waar ga je werken en wat ga je doen?
Je gaat werken in woonhuis Kastanje. In het woonhuis de Kastanje wonen volwassenen met laag niveau VG. Deze bewoners zijn natuurlijk allemaal verschillend en vragen een aanpak op maat en extra ondersteuning op het psychiatrische vlak. Elke bewoner werkt en leeft op zijn eigen niveau, passend bij zijn talenten en persoonlijke ontwikkeling.

Jij wilt de bewoners graag leren kennen en samen met je collega’s en bewoners zorg je voor een warm thuis voor de bewoners. Je biedt structuur en begeleiding door de dag heen, draagt zorg voor de ADL verzorging en er kan sprake zijn van intensieve 1 op 1 begeleiding.

Als Persoonlijk begeleider beschik je daarnaast over een helicopterview en ben je in staat om snel te schakelen tussen complexe situaties. Je neemt initiatief wanneer zich bijzondere situaties voordoen en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen.

Je coördineert alle zorg rondom de bewoners. Dit betekent onder andere dat je schakelt tussen bewoner, gedragskundige, collega’s en ouders/vertegenwoordigers. Bij dit alles stel je de waarden van de antroposofie en Triple-C voorop.

Wat bieden wij:
Een uitdagende functie in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en echt iets voor een ander kan betekenen. En daarnaast:
  • Hechte samenwerking in een leuk team.
  • Contract uren zijn mogelijk tussen de 16 en 24 uur wat past bij jou en je privé.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 45 (tussen de € 2.766 en € 3.861 op basis van FT) afhankelijk van opleiding, ervaring en functie.
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen o.a. via ons eigen opleidingscentrum.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.

Wat vragen wij van jou?
We zoeken een collega die kan werken vanuit de sociaaltherapie. Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Je kunt de bewoner goed lezen en voelt aan wat hij nodig heeft. Je gaat uit van zijn mogelijkheden en speelt hier op in. Je hebt een zelfstandige, mensgerichte begeleidingsstijl die je aanpast op de situatie en je wil graag van elke dag een mooie dag te maken voor de bewoners en je collega's. Hiervoor beschik je over een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 4.

Je bent een zelfstandige professional en schroomt niet om initiatief te nemen in taken die er ligge. Je hebt ervaring in het coördineren van het zorgproces en stelt, samen met het team en gedragskundige, het ondersteuningsplan op. Je bewaakt het zorgproces en neemt collega’s hierin mee. Je communiceert helder en eenduidig naar je collega’s, bewoners en verwanten.

We vragen van jou een enthousiaste inzet; je krijgt er veel dankbaarheid en waardering voor terug.

Enthousiast geworden?
Ben jij die warme, gestructureerde en geduldige collega die wil bijdragen aan het welzijn van onze bewoners? Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Clustermanager Ruud Gubbels 06-12786826 meer informatie.

Wie zijn wij?

Wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden en verzorgen we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom denken we graag in mogelijkheden: we kijken voor elke bewoner wat de beste oplossing is.

Midden in de groene en rustige dorpse kern van Roggel bevindt zich onze woon- en werk gemeenschap Elivagar onderdeel van DeSeizoenen.

Werken doen onze bewoners in ons creatief en ambachtelijk werkgebied de Koppeling, onze prachtig gelegen Leudalschuur en GAAF. Op de Koppeling maken we o.a. kaarsen en kussens, verkopen we ambachtelijk snoep en kan je terecht voor een heerlijke kop koffie. Binnen GAAF, staat up-cycle en recycle centraal. En in het prachtige Leudalbos ligt onze boshut alwaar de bewoners werken voor en in de natuur o.a. hout kloven, groentetuin, onderhoud groenvoorzieningen