DeSeizoenen zoekt een

Persoonlijk Begeleider GHZ, 28 tot 32 uur, Bronlaak/Oploo

Dienstverband

28 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Oploo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z’n allen hard voor! Wij zijn DeSeizoenen en in onze 6 woon en werkgemeenschappen begeleiden wij zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We werken vanuit de visie dat elke bewoner unieke talenten en mogelijkheden heeft.

Wij zoeken een enthousiaste Persoonlijk Begeleider (GHZ)

Persoonlijk Begeleider bij Woonhuis Boshuis
Je gaat werken in het Boshuis waar 10 bewoners wonen die heel graag kennis met je willen maken. Het Boshuis heeft 2 “woonvleugels” met elk 5 bewoners, daarnaast heeft elke vleugel ook nog een logeerplek. Het is een levendige, dynamische groep waar het goed toeven is voor bewoners en medewerkers. De bewoners zijn uiteenlopend in hun zorgvraag van meervoudig gehandicapt tot verstandelijk beperkt maar waarbij structuur een belangrijk onderdeel van de dag is .

Het Boshuis is zo bijzonder omdat het werkgebied “het Bakhuys” geïntegreerd in de woning is opgenomen. Op deze plek werken bewoners van het Boshuis samen met bewoners van andere groepen om de meest heerlijke taarten en broden te bakken, om deze dan weer naar de winkel te brengen. Het ruikt er dus ook lekker naar versgebakken brood en taart!

Op deze leuke groep komt een functie persoonlijk begeleider vrij, die wij graag invullen met een enthousiaste nieuwe collega. Naast de dagelijkse zorg en begeleidingstaken voer jij ook voor een aantal van de bewoners de regie op het zorgproces en ben je het eerste aanspreekpunt voor familie en wettelijk vertegenwoordigers. Je maakt, in overleg met de gedragskundige, de zorgplannen en voert de (evaluatie) gesprekken die horen in de zorplancyclus.

Wat bieden wij:
  • Contract voor 28-32 uur.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 45 tussen € 2.766,00 en € 3.861,00
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
  • Diensten: je werktijden liggen tussen 7 uur ‘s ochtends en 22 uur ’s avonds, waarbij een dienst gemiddeld tussen de 6 à 7 uur is.

Kom je een dagje meelopen om kennis te maken met de bewoners en de sfeer? Je bent van harte welkom.

Heb jij het in je?
We zoeken een collega met een positief en geduldig karakter die graag de handen uit de mouwen steekt, van verzorgende taken deins jij niet terug. Daarnaast ben je in staat om op maat de nodige structuur vorm te geven in je begeleiding zodat je voor de bewoners een overzichtelijke wereld creëert.

Jij ziet de bewoners en kunt goed observeren, Je helpt ze tot hun recht te komen, te groeien in wie ze zij zijn en samen geef je zin aan jullie dag.

Als persoonlijk begeleider ben jij de spin in het web en stemt af met betrokken verwanten en collega’s. Door jouw helicopterview, professie en creativiteit ben jij samen met alle betrokkenen in staat om de persoonlijke ontwikkeling vorm te geven. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de ondersteuningsplannen en de juiste uitvoering hiervan

Voor deze functie ben je minimaal in het bezit van een opleiding in Zorg en Welzijn op minimaal niveau 4.

Hebben we je geprikkeld?
Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Ankie van Ansem (tel. 06-82568466) voor meer informatie.

Bronlaak is een unieke woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking en is gelegen op een prachtig landgoed. En het Boshuis heet niet voor niets het Boshuis.

We werken vanuit de antroposofische mensvisie. Iedereen draagt zijn steentje bij aan de gemeenschap en levert een waardevolle bijdrage aan het leven daar, in de woningen, de tuin, wasserij, winkel of een andere werkplek . Of je er nu woont of werkt: je doet ertoe, je bent van waarde en we geven de dag zin. In zo’n warme, veilige gemeenschap, waar je gezien wordt kun je tot ontwikkeling komen.

We kennen een rijk cultureel leven dat zichtbaar wordt in onze (jaar)feesten, concerten, voorstellingen en exposities.