LEVANTOgroep zoekt een

Persoonlijk begeleider Heugderlicht

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Persoonlijk Begeleider

32 - 36 uur (in overleg)

Heugderlicht

Ben jij degene die ervaring heeft met de werkwijze positief krachtig, affiniteit heeft met de doelgroep, een relevant mbo niveau 4 diploma heeft en opzoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature iets voor jou!

LEVANTOgroep

Wij bieden ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Kom jij onze cliënten begeleiden?

LEVANTOgroep is per direct op zoek naar een persoonlijk begeleider voor de locatie Heugderlicht. Heugderlicht is een crisisopvang, hier lees je meer over de locatie.

Als persoonlijk begeleider bied je de begeleiding die de cliënt nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt. De begeleiding vindt op individuele basis plaats. Als persoonlijk begeleider heb jij een eigen caseload met cliënten die door jou worden begeleid. Waarbij je de regie voert in samenwerking met de woonondersteuners.

Ben jij de verbinder tussen de cliënt en de verschillende externe partijen en/of ketenpartners en stel jij samen met de cliënt een plan op, om duurzaam uit te stromen naar een zelfstandige woonruimte in de maatschappij? Lees dan snel verder.

Waar ga je mee aan de slag?
 • Je ondersteunt cliënten met het opstellen van hun individuele doelen, bijvoorbeeld op het gebied van dag invulling of sociaal netwerk.
 • Samen met de cliënt bepaal je de acties die nodig zijn om de doelen te behalen. Wanneer nodig stel je samen de doelen en acties bij.
 • Je motiveert en begeleidt de cliënt om de opgestelde doelen te behalen, zoveel mogelijk op eigen kracht.
 • Je beheert je eigen caseload en je neemt deel aan casusbesprekingen met het team.
Daarnaast waarderen we het als je een bijdrage wil leveren aan organisatieontwikkelingen.

Wat hebben onze cliënten van jou nodig?
 • Een relevant diploma op minimaal mbo niveau 4.
 • Ervaring met de doelgroep is gewenst.
 • Cliënten begeleiden we via de werkwijze Positief Krachtig, kennis van psychopathologie, affiniteit met de doelgroep en ervaring met de werkwijze is gewenst.
 • Kennis van de sociale kaart en relevante wet- en regelgeving.
 • Dat je cliënten kan motiveren, kan omgaan met weerstand, stevig in je schoenen staat en daadkrachtig kan handelen in ad-hoc situaties.
 • Dat jij een verbindende factor bent.
 • Handigheid in schriftelijke verslaglegging en digitale systemen is gewenst.
 • Stressbestendigheid, pro-activiteit en flexibiliteit.
Wat kan je van LEVANTOgroep verwachten?

Deze vacature betreft een tijdelijke functie van de duur van twaalf maanden, met kans op verlenging. Naast salaris volgens cao GGZ schaal 45 (minimaal € 2.357,- en maximaal € 3.326,- op basis van 36 uur) of cao sociaal werk schaal 7 (minimaal € 2.550,- en maximaal € 3.494,- op basis van 36 uur), ontvang je bij LEVANTOgroep een vergoeding voor woon-werkverkeer (volledige vergoeding indien je met het OV reist), een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een uitgebreid introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit ons trainingsaanbod.

Wil jij je talenten inzetten voor onze cliënten? Solliciteren kan tot en met dinsdag 18 mei 2021 via de volgende link: https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/186486

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 25 mei 2021. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Brigitte Bouts via 06-46320576 of aan HR via 088-7077600.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.