LEVANTOgroep zoekt een

Persoonlijk begeleider Heugderlicht

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Ben jij een gedreven zorgprofessional met een hart voor volwassen mensen die door een crisissituatie (tijdelijk) geen woonruimte meer hebben?
LEVANTOgroep biedt een waardevolle kans om als persoonlijk begeleider bij Heugderlicht voor 28-36 uur aan de slag te gaan. Ben jij de verbinder tussen de cliënt en de verschillende externe partijen en/of ketenpartners en stel jij samen met de cliënt een plan op, om duurzaam uit te stromen naar een zelfstandige woonruimte in de maatschappij? Solliciteer dan nu!

Dit is jouw werkplek!
Heugderlicht biedt een tijdelijk en veilig verblijf aan mensen vanaf 18 jaar uit omgeving Parkstad die door een crisissituatie (tijdelijk) geen woonruimte meer hebben. De cliënt kan bijvoorbeeld door financiële problemen op straat gezet zijn, uit een ander land zijn gevlucht, slachtoffer geworden van mensenhandel of problemen zijn ontstaan door een verslaving. Kortom je bent, tijdelijk, dak- en thuisloos waardoor je ondersteuning zoekt binnen de maatschappelijke opvang. Tijdens het verblijf krijg je, binnen een bepaald tijdsbestek, persoonlijke begeleiding en werk je toe naar zelfstandig wonen of wonen onder ambulante begeleiding. LEVANTOgroep biedt geen behandeling in deze acute situaties maar de crisisopvang is wel een 24-uurs opvanglocatie. Als persoonlijk begeleider bied je de begeleiding die de cliënt nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt. De begeleiding vindt op individuele basis plaats. Als persoonlijk begeleider heb jij een eigen caseload met cliënten die door jou worden begeleid. Waarbij je de regie voert in samenwerking met de woonondersteuners.

Er wordt gewerkt in wisselende diensten.

Dit is waar jij blij van wordt!
Je zet je in om mensen te ondersteunen zodat ze kunnen deelnemen aan de maatschappij. Als persoonlijk begeleider bij Heugderlicht heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:
 • Je ondersteunt cliënten met het opstellen van hun individuele doelen, bijvoorbeeld op het gebied van dag invulling of sociaal netwerk. - Samen met de cliënt bepaal je de acties die nodig zijn om de doelen te behalen, wanneer nodig stel je samen de doelen en acties bij.
 • Je motiveert en begeleidt de cliënt om de opgestelde doelen te behalen, zoveel mogelijk op eigen kracht.
 • Je beheert je eigen caseload en je neemt deel aan casusbesprekingen met het team.

Daarnaast waarderen we het als je een bijdrage wil leveren aan de ontwikkelingen binnen de organisatie.

Dit is wat je van LEVANTOgroep kan verwachten!
We hebben alle tijd voor je en vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat, betrokken blijft en jezelf ontwikkelt.

Daarom bieden wij jou:
 • Een brutosalaris volgens de CAO sociaal werk, schaal 7 minimaal € 2.967,- en maximaal € 4.065,- op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en naast vakantiegeld kom je ook in aanmerking voor een eindejaarsuitkering en als dit aan de orde is ook onregelmatigheidstoeslag.
 • Een goede vergoeding voor woon/werkverkeer: tot 40 km enkele reis óf een volledige vergoeding indien je met het OV reist. En afhankelijk van de functie een thuiswerkvergoeding.
 • Een preventief budget om in te zetten voor jouw vitaliteit (bijv. vergoeding sportabonnement)
 • Het Ontwikkel-Me-Nu: als je sna(c)kt naar iets lekkers. Het opleidings- en trainingsaanbod om een goede bodem te leggen voor je werk.
 • Ontwikkelcoaches die kunnen ondersteunen bij de persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en vorm geven aan een duurzaam en optimaal leerklimaat.
 • Je start in een tijdelijk contract van 1 jaar en als het wederzijds bevalt en bij ongewijzigde organisatieomstandigheden krijg je een vast contract.
 • Een “World-class workplace”, omdat wij vijf jaar op rij het keurmerk “beste werkgever” hebben gekregen van onze tevreden medewerkers.

Een goed begin is het halve werk en daarom start je je carrière bij LEVANTOgroep met een uitgebreid introductieprogramma waarbij je de organisatie en je collega’s leert kennen.

Dit is wat onze cliënten van jou nodig hebben!
Een enthousiaste collega met LEV en die nét zo'n hart heeft voor onze cliënten als wij hebben. Dit kenmerkt jou:
 • Je bent in het bezit van een relevant mbo-4 zorgdiploma en hebt affiniteit met onze doelgroep. Ervaring is mooi meegenomen.
 • Je begeleidt cliënten door onze kernwaarde LEV toe te passen. Ervaring met krachtgericht methodisch werken is een pré. Net als kennis van psychopathologie.
 • Kennis van de sociale kaart en relevante wet- en regelgeving.
 • Je kan cliënten motiveren, omgaan met weerstand, staat stevig in je schoenen en kan daadkrachtig handelen in ad-hoc situaties.
 • Je bent een verbindende factor.
 • Handigheid in schriftelijke verslaglegging en digitale systemen is gewenst.
 • Je bent stressbestendig, proactief en flexibel.

Dit is LEVANTOgroep!
Wij bieden ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij.

Dit is hoe je solliciteert!
Solliciteren kan via de volgende link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/314258

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kim Prevoo via 06-46162819 of met HR via 088-7077600. Bezoek ook onze website www.levantogroep.nl voor meer informatie over LEVANTOgroep.