Sevagram zoekt een

(Persoonlijk) Begeleider in Maastricht

Dienstverband

28 uur (minder mag ook!)

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht Maastricht

Werkvelden

Sociaal Werk, Ouderenzorg

Intensieve begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk maken:
Jij maakt er jouw missie van!

Voor onze locaties Campagne óf Scharwyerveld in Maastricht zoeken wij:

(Persoonlijk) Begeleiders
met affiniteit voor de directe zorg

INLEVEN in de wensen en behoeften van de bewoner, jij kunt dat als geen ander. Vanuit hier onderneem jij al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren. Als begeleider vraagt het werken met deze bewoners de nodige mensenkennis. Je voelt goed aan welke benadering op welk moment de juiste is. Het is voor jou een uitdaging om onze bewoners intensief te begeleiden bij de persoonlijke verzorging, welbevinden en individuele aandacht/activiteiten. Jij maakt er jouw missie van om deze begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk te maken. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor groepsactiviteiten. Als begeleider weet je de mensen te prikkelen om deel te nemen maar blijf je binnen de groepsactiviteit ook ooghouden voor het individu, dit vergt de nodige flexibiliteit en creativiteit van jou.

ZORGEN gaat dus verder dan alleen de fysieke zorg. Toch blijft de directe zorg een belangrijk aspect in het welzijn van onze bewoners. Daarom gaan we samen kijken waar we jou kunnen bijscholen, zodat jij, waar nodig, kan bijspringen in de fysieke zorg van onze bewoners.

Zo zorgen wij voor jou:

 • Wij bieden jou een structurele baan voor 28 uur per week. Minder werken kan natuurlijk ook;
 • Salaris conform cao VVT, FWG 30-45 afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Een plek binnen een hecht team mét ervaren collega’s die veel expertise op het gebied van somatisch of PG zorg in huis hebben;
 • Zeggenschap over je eigen werktijden, een vaste vrije dag per week én twee maanden vooruit inzicht in je werkrooster;
 • Binnen Sevagram ondersteunen en faciliteren we jou om verder te groeien. We bieden passende leer-en ontwikkelmogelijkheden op maat. Samen bekijken we welke kennis en ervaring jij meebrengt en waar jouw talenten liggen en hoe we deze verder kunnen ontwikkelen;
 • Wij hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Zo maak jij het verschil!

 • Jij beschikt over een mbo-diploma niveau 3 of 4 SPW, agogisch- of maatschappelijke zorg, social work of een andere vergelijkbare opleiding;
 • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen;
 • Jij hebt de modules ADL en medicatie al behaald of bent bereid om door middel van een persoonlijk ontwikkelplan hierin bijgeschoold te worden;
 • Jouw zorghart gaat sneller kloppen van jouw bijdrage aan de bekwaamheid om zelfzorg van bewoners te stimuleren;
 • Ervaring in de ouderenzorg is natuurlijk super, maar zeker geen vereiste!

CAMPAGNE is een prachtige nieuwe locatie in de wijk Campagne met 7 afdelingen voor mensen met dementie, en 2 afdelingen gericht op somatische zorg. Onze bewoners krijgen hier zorg op maat in een huiselijke en veilige omgeving. In Campagne is er volop ruimte voor in- en ontspannende activiteiten, zoals schilderen, bakken, bewegen en het maken van muziek.

SCHARWYERVELD is een hele levendige locatie met onder andere een restaurant, een grand café met een gezellig terras en een biljarthoek. Binnen Scharwyerveld wonen mensen met dementie en mensen die door een lichamelijke beperking niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Scharwyerveld ligt in het midden van de Maastrichtse wijken Malberg, Caberg, Oud-Caberg en Malpertuis. Het moderne, uitnodigende gebouw is omgeven door een grote tuin met wandelpaden en bankjes, heerlijk om met de bewoners een rondje te lopen!

Wat denk je, ga jij de uitdaging aan? Lijkt dit de volgende stap te worden in jouw carrière? Solliciteren kan heel eenvoudig, met of zonder CV, door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop.
Twijfel je toch of dit wel écht is wat je wil? Neem gerust contact op met onze recruiter Christel door te bellen of te appen naar 06-21409137. Wellicht dat een meeloop dag je meer inzicht geeft in deze functie!