LEVANTOgroep zoekt een

Persoonlijk begeleider jongeren 24-32 uur Maastricht

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
LEVANTOgroep Jongeren is op zoek naar een persoonlijk begeleider voor een van onze locaties in Maastricht voor 24-32 uur. LEVANTOgroep Jongeren biedt ondersteuning voor jongeren in de vorm van opvang, wonen of begeleiding thuis. LEVANTOgroep Jongeren ondersteunt hen en helpt jongeren naar meer zelfstandigheid toe te werken.

LEVANTOgroepbiedt ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Kom jij onze cliënten begeleiden?

LEVANTOgroepis per direct op zoek naar een persoonlijk begeleider. Als persoonlijk begeleider bied je de begeleiding die de cliënt nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt.

Waar ga je mee aan de slag?
  • Met het ondersteunen van de cliënten bij opstellen van een individueel actieplan, het samen vaststellen van doelen en het bijstellen hiervan.
  • Bij het begeleiden en individueel ondersteunen van de cliënten. Bijvoorbeeld bij aspecten op sociaal gebied of op het gebied van dag invulling / participatie.
  • Je beheert je eigen caseload en je neemt deel aan teamkrachtbesprekingen.
  • Je probeert ervoor te zorgen dat de dakloosheid opgelost wordt en dat de uitstroom voor de jongeren zo snel en soepel mogelijk verloopt.
Daarnaast waarderen we het als je een bijdrage wil leveren aan organisatieontwikkelingen.

Wat hebben onze cliënten van jou nodig?
  • Een relevant zorgdiploma op minimaal mbo niveau 4. Ervaring is een voorwaarde.
  • Cliënten begeleiden we via de werkwijze Positief Krachtig. Ervaring met krachtgericht methodisch werk is een pré. Net als kennis van psychopathologie en affiniteit met de doelgroep. Dat je kan omgaan met weerstand en daadkrachtig kan handelen in ad-hoc situaties.
  • Kennis van de sociale kaart en relevante wet- en regelgeving.
  • Dat je cliënten kan motiveren, kan omgaan met weerstand en daadkrachtig kan handelen in ad-hoc situaties.
  • Handigheid in schriftelijke verslaglegging en digitale systemen is een vereiste.
  • Stressbestendigheid, pro-activiteit en flexibiliteit met de nadruk op snel handelen wat typerend is voor deze doorstroom locatie
Wat kan je van LEVANTOgroepverwachten?

Naast salaris volgens CAO GGZ schaal 45 (minimaal € 2.600,- en maximaal € 3.536,-), ontvang je bij LEVANTOgroep een vergoeding voor woon-werkverkeer (volledige vergoeding indien je met het OV reist) en een goede pensioenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroepcentraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroepmet een uitgebreid introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit ons trainingsaanbod.

Wil jij je talenten inzetten voor onze cliënten? Solliciteren kan tot 25 oktober a.s. via de volgende link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/250000

Gesprekken vinden plaats op maandag 31 oktober tussen 13 en 16 uur op de locatie Centraal Bureau te Sittard.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan teammanager Iris Franssen via 06-46162814 of aan HR via 088-7077600.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.