LEVANTOgroep zoekt een

Persoonlijk Begeleider Jongeren Dr. Poelslaan Geleen

Dienstverband

28 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Ben jij een gedreven zorgprofessional met een hart voor jongeren?

LEVANTOgroep biedt je vanaf 1-8-2024 een waardevolle kans om als Persoonlijk Begeleider bij de jongerenlocatie Dr. Poelslaan te Geleen voor 28-32 uur aan de slag te gaan. Hier speel jij een cruciale rol in de begeleiding van jongeren. Ontdek hoe jij de cliënt kunt ondersteunen om vanuit eigen kracht zo optimaal mogelijk te functioneren. Heb jij het LEV om bij LEVANTOgroep te werken? Solliciteer dan nu!

Dit is jouw werkplek
De jongerenlocatie Dr. Poelslaan is een 12-uurs woonvoorziening voor jongeren in de leeftijd 16 tot 35 jaar. Alle jongeren wonen in een eigen studio. Er is een groepsruimte aanwezig waar jongeren samen kunnen koken of bij elkaar kunnen zijn. De locatie ligt op loopafstand van het centrum van Geleen.

Werktijden zijn wisselende diensten. Maandag t/m zondag tussen 09.00 uur en 21.00 uur.

Dit is waar jij blij van wordt
Je zet je in om mensen te ondersteunen zodat ze kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Als Persoonlijk Begeleider bied je de begeleiding die de cliënt nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt.

Als Persoonlijk Begeleider bij Dr. Poelslaan heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:
 • Het ondersteunen van de cliënten bij het opstellen van een individueel actieplan, het samen vaststellen van doelen en het bijstellen hiervan.
 • Het begeleiden en individueel ondersteunen van de cliënten. Bijvoorbeeld bij aspecten op sociaal gebied of op het gebied van daginvulling/participatie.
 • Je beheert je eigen caseload.

Daarnaast waarderen we het als je een bijdrage wil leveren aan de ontwikkelingen binnen de organisatie.

Dit is wat je van LEVANTOgroep kan verwachten
We hebben alle tijd voor je en vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat, betrokken blijft en jezelf ontwikkelt.

Daarom bieden wij jou:
 • Een brutosalaris volgens de CAO GGZ, schaal 45 minimaal € 2.451,- en maximaal € 3.863,- op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en naast vakantiegeld kom je ook in aanmerking voor een eindejaarsuitkering en als dit aan de orde is ook onregelmatigheidstoeslag.
 • Een goede vergoeding voor woon/werkverkeer: tot 40 km enkele reis óf een volledige vergoeding indien je met het OV reist. En afhankelijk van de functie een thuiswerkvergoeding.
 • Een preventief budget om in te zetten voor jouw vitaliteit (bijv. vergoeding sportabonnement)
 • Het Ontwikkel-Me-Nu: als je sna(c)kt naar iets lekkers. Het opleidings- en trainingsaanbod om een goede bodem te leggen voor je werk.
 • Ontwikkelcoaches die kunnen ondersteunen bij de persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en vorm geven aan een duurzaam en optimaal leerklimaat.
 • Je start in een tijdelijk contract van 1 jaar en als het wederzijds bevalt en bij ongewijzigde organisatieomstandigheden krijg je een vast contract.
 • Een “World-class workplace”, omdat wij vijf jaar op rij het keurmerk “beste werkgever” hebben gekregen van onze tevreden medewerkers.

Een goed begin is het halve werk en daarom start je je carrière bij LEVANTOgroep met een uitgebreid introductieprogramma waarbij je de organisatie en je collega’s leert kennen.

Dit is wat onze cliënten van jou nodig hebben
Een enthousiaste collega met LEV en die nét zo'n hart heeft voor onze cliënten als wij hebben. Dit kenmerkt jou:
 • Je bent in het bezit van een relevant zorgdiploma, minimaal mbo-niveau 4 en hebt affiniteit met onze doelgroep. Ervaring is mooi meegenomen.
 • Je begeleidt cliënten door onze kernwaarde LEV toe te passen. Ervaring met krachtgericht methodisch werken is een pré. Net als kennis van psychopathologie.
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer
 • Je hebt affiniteit met jongeren.
 • Je staat stevig in je schoenen en kunt omgaan met weerstand.
 • Je kunt zelfstandig werken.
 • Je bent stressbestendig, pro-actief en flexibel.

Dit is LEVANTOgroep
Wij bieden ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij.

Dit is hoe je solliciteert
Solliciteren kan via de volgende link:

https://levantogroep.inhroffice.com/nl/job/317081/apply

Voor meer informatie kun je contact opnemen met teammanager Missy Gill via 06-15 66 26 03 of met HR via 088-7077600. Bezoek ook onze website www.levantogroep.nl voor meer informatie over LEVANTOgroep.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.