LEVANTOgroep zoekt een

Persoonlijk begeleider Jongeren Putgraaf

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Tijdelijk vacature (6 maanden) voor zwangerschapsvervanging van 1-4-2023 tot 1-10-2023 LEVANTOgroep is per 1 april a.s. op zoek naar een persoonlijk begeleider voor onze jongerenlocatie in Heerlen. Wij bieden ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Kom jij onze cliënten begeleiden?

De Putgraaf Heerlen is een woon- en begeleidingstraject voor jongeren in de regio Parkstad, speciaal voor jongeren tussen de 18 en 23 jaar met een huisvestingsprobleem. Die (tijdelijk) een steuntje in de rug nodig hebben om zelf hun leven weer in balans te krijgen. Het doel van het begeleidingstraject is om jongeren weer terug te begeleiden naar hun plaats binnen de maatschappij.

Heb jij de passie om een onderdeel te zijn in deze ontwikkeling van onze jongeren? Twijfel dan niet en solliciteer op deze functie.

Als persoonlijk begeleider bied je de begeleiding die onze jongeren nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt.

Waar ga je mee aan de slag?
 • Met het ondersteunen van de cliënten bij opstellen van een individueel actieplan, het samen vaststellen van doelen en het bijstellen hiervan.
 • Bij het begeleiden en individueel ondersteunen van de cliënten, bijvoorbeeld bij aspecten op sociaal gebied of op het gebied van daginvulling / participatie.
 • Je beheert je eigen caseload en je neemt deel aan overleggen t.b.v. jouw toegewezen cliënten.
 • Daarnaast waarderen we het als je een bijdrage wilt leveren aan organisatieontwikkelingen.
Wat hebben onze cliënten van jou nodig?
 • Passie om met jongeren te mogen werken.
 • Een relevant diploma op minimaal Mbo niveau 4, ervaring is een voorwaarde.
 • Cliënten begeleiden we via de methodiek Krachtwerk, wanneer je hier dus al ervaring mee hebt is dat een pré. Net als kennis van psychopathologie en affiniteit met de doelgroep jongeren.
 • Kennis van de sociale kaart en relevante wet- en regelgeving.
 • Je kunt cliënten motiveren, omgaan met weerstand en daadkrachtig kunt handelen in ad-hoc situaties.
 • Handigheid in schriftelijke verslaglegging en digitale systemen is een vereiste.
 • Stressbestendigheid, pro-activiteit en flexibiliteit.
 • Het kunnen handhaven van afstand en nabijheid naar jongeren.
Wat kan je van LEVANTOgroep verwachten?

Naast salaris volgens cao Sociaal Werk schaal 7 (minimaal € 2.645,- en maximaal € 3.693,-), ontvang je bij LEVANTOgroep een vergoeding voor woon-werkverkeer (volledige vergoeding indien je met het OV reist) en een goede pensioenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een uitgebreid introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit ons trainingsaanbod.

Wil jij je talenten inzetten voor onze cliënten? Solliciteren kan via de volgende link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/261596

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met afdeling HR via 088-707 76 00 of bel met leidinggevende Tom Houben via 06-46162816.

Meer informatie over LEVANTOgroep is te vinden op onze website: www.levantogroep.nl

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.