Radar zoekt een

Persoonlijk begeleider KBC Knoevelhofke

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

De locatie

KBC ’t Knoevelhöfke is één van de twee multifunctionele kinderbehandelcentra van Stichting Radar.  Kinderbehandelcentrum ’t Knoevelhöfke gelegen in Landgraaf biedt behandeling, begeleiding en verzorging aan kinderen met een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke beperking, al dan niet in combinatie met gedragsproblematiek, autisme of een meervoudige beperking. Een veilige en stimulerende omgeving staat hierbij centraal. Die veilige omgeving creëren we door te werken met kleine groepen. De behandeling en begeleiding zijn in handen van een team dat bestaat uit verschillende disciplines. De professionele begeleiders in de groepen worden ondersteund door gedragskundige(n) en verschillende therapeuten en paramedici op het gebied van logopedie en fysiotherapie.                                 

Wat ga jij doen

Wij zijn op zoek naar een persoonlijk begeleider voor het KBC waarbij de nadruk zal liggen op inzet in de ontwikkelgroep. Ambulante taken bij gezinnen thuis kunnen ook onderdeel zijn van de functie. De belangrijkste doelstelling van behandeling en begeleiding in het KBC is het kind dusdanig te stimuleren in zijn ontwikkeling dat het stapsgewijs wordt voorbereid op een plek in het onderwijs. Vaak is dat een vorm van speciaal onderwijs. Kinderen bij wie deelname aan een vorm van onderwijs niet tot de mogelijkheden behoort kunnen tot hun 18e verjaardag begeleiding en verzorging krijgen in ’t Knoevelhöfke.

Wat breng jij mee

  • Minimaal een afgeronde vakopleiding op MBO-4 niveau; SKJ registratie is een pré.
  • Enige jaren ervaring in de verstandelijk gehandicapten zorg;
  • Je bent in staat om op een passende wijze in complexe, weinig stabiele situaties te handelen;
  • Je kunt zelfstandig als ook in teamverband werken waarbij je proactief acteert en in staat bent een aanspreekcultuur op gang te brengen/houden (feedback geven, vragen en ontvangen);
  • Je beschikt over sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen en kan motiveren als ook relativeren;
  • Je bent analytisch en hebt een helicopterview.

Aandacht

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. We nemen je serieus. Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag! 

Praktisch

Het betreft een dienstverband voor 24 uur. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 40.

Voor meer informatie of vragen kunt je contact opnemen met Marcel Verhiel, manager jeugd Parkstad, via 06-50091201.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 4 juni. Ivm Corona wordt nog bekeken hoe die gaan plaatsvinden (mogelijk via windows MS Team).