Sevagram zoekt een

(Persoonlijk) Begeleider locatie de Elfershof

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Intensieve begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk maken: Jij maakt er jouw missie van!
Voor onze locatie Elfershof in Heerlen zoeken wij: (Persoonlijk) Begeleiders.
INLEVEN in de wensen en behoeften van de bewoner, jij kunt dat als geen ander. Vanuit hier onderneem jij al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren. Als begeleider vraagt het werken met deze bewoners de nodige mensenkennis. Je voelt goed aan welke benadering op welk moment de juiste is. Het is voor jou een uitdaging om onze bewoners intensief te begeleiden bij de persoonlijke verzorging, welbevinden en individuele aandacht/activiteiten. Jij maakt er jouw missie van om deze begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk te maken. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor groepsactiviteiten. Als begeleider weet je de mensen te prikkelen om deel te nemen maar blijf je binnen de groepsactiviteit ook oog houden voor het individu, dit vergt de nodige flexibiliteit en creativiteit van jou.

De Focus ligt op psychische begeleiding, de lichamelijke zorgvraag is op deze locatie laag.

ZORGEN gaat dus verder dan alleen de fysieke zorg. Toch blijft de directe zorg een belangrijk aspect in het welzijn van onze bewoners. Daarom bieden wij juist deze combi functie aan. Je bent elke dag bezig met het welzijn van onze bewoners en biedt ook nog die directe zorg aan.

Locatie Elfershof

Elfershof is een kleinschalige locatie waar ouderen wonen die vanuit een psychiatrisch ziektebeeld voornamelijk begeleiding nodig hebben en waar de eigen regie en zelfredzaamheid van bewoners met een psychiatrische grondslag wordt gestimuleerd. Waarbij ook nauw wordt samengewerkt met onder andere Mondriaan, instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Een locatie die midden in de wijk staat en hierin ook een belangrijk onderdeel wil innemen.

Elfershof ligt in de wijk Grasbroek, niet ver van het centrum van Heerlen. Een bushalte en Heerlen Centrum met diverse winkels liggen op loopafstand.

De locatie heeft 26 éénpersoonskamers verdeeld over 4 woongroepen. Iedere woongroep heeft een gezamenlijke woonkamer/keukens en terras. De kamers hebben een eigen wastafel. De toiletten en badkamers worden per woongroep gedeeld.

Zo zorgen wij voor jou:
 • Wij bieden jou een structurele baan tussen 24-28 uur per week;
 • Salaris conform cao VVT, FWG 40-45 afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Een plek binnen een hecht team mét ervaren collega’s die veel expertise op het gebied van psychiatrie in huis hebben;
 • Binnen Sevagram ondersteunen en faciliteren we jou om verder te groeien. We bieden passende leer-en ontwikkelmogelijkheden op maat. Samen bekijken we welke kennis en ervaring jij meebrengt en waar jouw talenten liggen en hoe we deze verder kunnen ontwikkelen;
 • Wij hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Zo maak jij het verschil!
 • Jij beschikt over een mbo-diploma MMZ 4, SPW 4, MBO AB-AG/SPH
  • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen;
  • Jouw coachende vaardigheden;
  • Jouw coördinerende taken;
  • Jouw creatief denkvermogen maakt dat je denkt in mogelijkheden;
  • Je legt makkelijk contacten met externe instanties;
  • Je kunt goed in teamverband werken;
  • Jouw zorghart gaat sneller kloppen van jouw bijdrage aan de bekwaamheid om;
  • zelfzorg van bewoners te stimuleren;
  • Ervaring in de ouderenzorg is natuurlijk super, maar zeker geen vereiste!

Solliciteren?
Lijkt dit de volgende stap te worden in jouw carrière? Solliciteren kan heel eenvoudig, met of zonder CV, door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop.

Twijfel je toch of dit wel écht is wat je wil? Neem gerust contact op met onze teammanager Leonda Simon door te bellen of te appen naar 06-28495951. Wellicht dat een meeloop dag je meer inzicht geeft in deze functie!

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op donderdag 25 mei.