Sevagram zoekt een

(Persoonlijk) Begeleider / Medewerker maatschappelijke zorg

Dienstverband

24-32 uur, uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Hulsberg

Werkvelden

Ouderenzorg

Jij hebt talent om een bepaalde sfeer te creëren en bewoners te laten genieten 

Wij zoeken een nieuwe collega voor locatie Panhuys in Hulsberg: 

Begeleider (+) / Persoonlijk begeleider (24-32 uur per week) 

Binnen Panhuys  werk je vanuit een vernieuwde visie met een relatief klein team binnen kleinschalig wonen. Dat maakt dat jij je betrokken en verantwoordelijk voelt. Vanuit jouw rol als (persoonlijk) begeleider begeleid je de bewoners bij alle mogelijke vormen van een waardevolle dag invulling. Je bedenkt en organiseert zowel individuele activiteiten als groepsactiviteiten waarbij je van A tot Z verantwoordelijk bent. Daarbij is het jouw missie om deze begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk te maken. Doordat iedere bewoner een specifieke zorgvraag heeft, vergt dit van jou de nodige flexibiliteit en creativiteit om mee te groeien met de nieuwste ontwikkelingen. 

Je stimuleert en activeert de zelfredzaamheid van de bewoners vanuit welzijnsperspectief waarbij je ook lichte zorg verleent. Daarnaast stuur je een aantal vrijwilligers aan en weet jij vanuit jouw natuurlijke overwicht je collega’s in beweging te krijgen. Met jouw creatieve geest weet je nieuwe ideeën in te zetten om zo het thuisgevoel voor onze bewoners te evenaren. We leveren zorg op een liefdevolle manier, warm. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden, dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in de levens van onze bewoners. Wat denk je, wil jij hieraan bijdragen? 

Pas jij bij Sevagram?

  • Jij voelt je helemaal op je plek binnen een kleinschalige locatie en hebt affiniteit met (ouderen)zorg en bij voorkeur de doelgroep PG;
  • Jij komt het beste tot je recht in een begeleidende en coördinerende functie;
  • Het werken in wisselende diensten en weekenden is voor jou geen probleem;
  • Je bent in het bezit van een gericht mbo-diploma niveau 3/4 agogisch – of maatschappelijke zorg en aanvullende modules gericht op ADL zorg en de module medicijnen. Ben je nog niet in het bezit van een aantekening medicatie dan scholen wij je hier graag door middel van een persoonlijk ontwikkelplan in bij!

Waar kun jij op rekenen?

  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Wij bieden volop ruimte voor ontwikkeling;
  • (Mede)zeggenschap over je eigen werktijden;
  • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. Direct een vast dienstverband is bespreekbaar;
  • Salaris volgens FWG 35/40 afhankelijk van achtergrond en ervaring, cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Matchen we?

Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Reageren kan via de solliciteer knop. Eerst nog wat vragen? Dan staat Hans Tasma (teammanager zorg) je graag te woord!

 

* Het overleggen van een geldige VOG maakt onderdeel uit van de benoemingsprocedure

**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld