Sevagram zoekt een

Persoonlijk begeleider met zorgervaring binnen de Hazelhof doelgroep Korsakov in Gulpen

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Werken met een klein team, binnen een kleinschalige locatie met een uitdagende doelgroep (Korsakov) waarbij een mix van zorg en welzijn centraal staat!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Jij gaat aan de slag binnen locatie de Hazelhof. Dit is een kleinschalige locatie waar 10 bewoners met cognitieve stoornissen en gedragsproblemen wonen. Het huis is gespecialiseerd in het syndroom van Korsakov. Het werken met deze doelgroep vraagt daarom dan ook de nodige mensenkennis en alertheid op vlak van gedrag en signalen. Jij komt te werken in een klein team. Je werkt hier samen met een collega de dagdienst van 7:00 tot 15:00 uur of 7:30 tot 15:30 uur of draait volledig zelfstandig de avonddienst van 15:00 tot 23:00 uur. Jij rouleert dus mee in dag- en avonddiensten, maar ook in de weekenden.

Jouw baan als persoonlijk begeleider binnen de Hazelhof in Gulpen?
Jij kunt je als geen ander inleven in de wensen en behoeften van de bewoner. Dit wil zeggen; durven te kijken naar de bewoner met aandacht voor welzijn en “met de handen op de rug” kunnen begeleiden en aansturen. Vanuit hier onderneem je samen met je collega’s en de verschillende disciplines waarmee je nauw samenwerkt al het mogelijke om voor de bewoner een optimaal welzijn en welbevinden te creëren. Je voelt dan ook goed aan welke benadering op welk moment en in welke situatie de beste is. Durven improviseren en gevoel voor humor kunnen je daar zeker bij helpen! Het is voor jou een uitdaging om elke dag opnieuw te luisteren naar de zorgvraag van de bewoner en vraagt van jou de nodige flexibiliteit, creativiteit en de wil om te leren van elkaar. Om zo mee te groeien met de nieuwe ontwikkelingen en samen oplossingen te vinden voor de (vaak) multi-complexe problematiek van de bewoners.

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Sevagram in Gulpen?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 06 28 49 58 51. Heb je eerst nog wat vragen of wil je graag eens een dagje meelopen? Teammanager Bea staat je graag te woord!