Sevagram zoekt een

Persoonlijk begeleider niveau 3 of 4 voor locatie Piushof in Heerlen

Dienstverband

20 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Jij weet als geen ander regie te voeren, waardoor jij welzijn verder op de kaart weet te zetten binnen de locatie Piushof!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Als persoonlijk begeleider binnen locatie Piushof kun je rekenen op een veelzijdige functie. Piushof is een kleinschalig verpleeghuis bestemd voor cliënten die kampen met een chronische ziekte. Het team werkt over vier kleinschalige groepswoningen die ieder plaats bieden aan zeven bewoners. Jij begeleidt deze bewoners bij alle mogelijke vormen van een waardevolle dag invulling, zowel op individueel niveau als in groepsverband.

INLEVEN in de wensen en behoeften van de bewoner, jij kunt dat als geen ander. Vanuit hier onderneem jij al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren. Als persoonlijk begeleider vraagt het werken met deze bewoners de nodige mensenkennis. Je voelt goed aan welke benadering op welk moment de juiste is. Het is voor jou een uitdaging om onze bewoners intensief te begeleiden bij de persoonlijke verzorging, welbevinden en individuele aandacht/activiteiten. Jij maakt er jouw missie van om deze begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk te maken. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor groepsactiviteiten. Als begeleider weet je de mensen te prikkelen om deel te nemen maar blijf je binnen de groepsactiviteit ook oog houden voor het individu, dit vergt de nodige flexibiliteit en creativiteit van jou.

ZORGEN gaat dus verder dan alleen de fysieke zorg. Toch blijft de directe zorg een belangrijk aspect in het welzijn van onze bewoners. Daarom gaan we samen kijken waar we jou kunnen bijscholen, zodat jij, waar nodig, kan bijspringen in de fysieke zorg van onze bewoners.

Zo maak jij het verschil
Om dit werk goed te kunnen doen is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en jij je kunt inleven in onze bewoners. Je staat voortdurend klaar om hen te helpen en stimuleert ze om actief te zijn. In deze functie rekenen we op jouw flexibiliteit tot het werken in de avonden of weekenden.
  • Jij komt het beste tot je recht in een begeleidende en coördinerende functie;
  • Je bent iemand die graag de regie in handen heeft en ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt;
  • Je hebt bij voorkeur enige ervaring in een vergelijkbare functie binnen de zorgsector.
Jouw nieuwe baan als persoonlijk begeleider!
  • In overleg bekijken we wanneer je zou kunnen starten;
  • We garanderen een structurele baan voor 24 uur per week;
  • Je bent verzekerd van een goed salaris conform cao VVT, FWG 30, 35 of 40 afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een baan binnen een locatie met veel expertise waar ruimte is om te groeien. Sevagram biedt mogelijkheden voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.
Overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT.

Wil jij gelijk solliciteren voor de functie Persoonlijk Begeleider in Heerlen?
Beschik jij over een MBO-diploma niveau 3 of 4 SPW, agogisch- of maatschappelijke zorg (of vergelijkbaar) en sta je open voor eventuele bijscholingen? Wacht dan niet langer om te solliciteren binnen de locatie Piushof, wij ontmoeten jou graag! Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Meline (Recruiter) door te bellen of te appen naar 06 28 49 59 39.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
  • *Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure