PSW zoekt een

Persoonlijk begeleider Spoorlaan Roermond

Dienstverband

24 - 26 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Wil jij werken in hartje Roermond (mét parkeergelegenheid)? PSW Wonen zoekt een Persoonlijk Begeleider (24-26 uur) voor mensen met een verstandelijke beperking in het woonbegeleidingscentrum aan de Spoorlaan Noord 109, midden in de wijk Vrijveld.

Je werkt met hart en ziel met en voor bewoners. Dat is jouw passie en dat geeft je voldoening. Je bent flexibel, ondernemend en zelfstandig. Klinkt dat bekend? Dan zijn we op zoek naar jou!

Waarom is deze functie zo leuk?
 • Je hebt écht de ruimte om 1 op 1 aandacht te geven aan de bewoners!
 • Jij hebt de regie! Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van individuele ondersteuningsplannen van 3-5 bewoners. Je kunt met de gedragsdeskundige sparren over welke mogelijkheden aansluiten.
 • Het werk is nooit saai! Je speelt in op de diverse begeleidingsvragen voor deze bewoners.
 • Jij mag écht denken in passende mogelijkheden voor deze bewoners! De begeleiding richt zich vooral op het verder ontwikkelen of behouden van vaardigheden en zelfstandigheid.
 • Jij maakt de zorg persoonlijk en toegankelijk! Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de bewoners, ouders/verwanten, collega's en andere hulpverleners.
Vestigingsinformatie

Het woonbegeleidingscentrum aan de Spoorlaan Noord biedt zorg aan de 29 mensen met een verstandelijke beperking, verdeeld over 4 woongroepen. Bewoners zijn tussen de 25 en 65 jaar en hebben een matig tot lichte verstandelijke handicap en elke groep heeft een eigen karakter. Bij de ene groep ligt de nadruk op het begeleiden van LVB jongeren, bij een andere groep ligt de nadruk bijvoorbeeld op de begeleiding van mensen met autisme of psychiatrische klachten en bij weer een andere groep ligt de nadruk op de begeleiding/verzorging van de ouder wordende cliënt (senioren). Het hebben van regie over je leven is een centraal thema die binnen alle groepen onderwerp van gesprek is.

Wat hebben we te bieden?
 • Goede werksfeer en fijne collega's.
 • Een teamleider op locatie om mee te sparren en af te stemmen.
 • Je kunt een beroep doen op de gedragsdeskundige.
 • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.
 • In eerste instantie vindt een aanstelling plaats voor één jaar. Na afloop van dit jaar wordt gestreefd naar verlenging van het dienstverband met uitzicht op een vast contract.
 • 2 extra vakantiedagen (naar rato) per jaar.
Wat verwachten we van jou?
 • Een agogische opleiding op minimaal niveau 4.
 • Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
 • De functie brengt met zich mee dat er in de ochtend- en avonduren, om het weekend en met slaapdiensten wordt gewerkt.
Collega's aan het woord.

Benieuwd naar de verhalen van PSW collega's, klik dan hier .

Contact en solliciteer!

Wil je meer weten over PSW, kijk dan op onze website www.psw.nl . Heb je vragen over de vacature neem dan gerust contact op met Lilian Lormans (teamleider), bereikbaar op telefoonnummer 06 - 23 29 87 99. Solliciteren kan tot 26 februari 2020 via www.werkenbijpsw.nl .

De eerste gesprekken zullen plaats vinden op vrijdag 6 maart 2020. Mocht deze datum niet passen in jouw agenda, vermeld dan jouw mogelijkheden in de sollicitatiebrief.

Over PSW
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.