PSW zoekt een

Persoonlijk Begeleider WBC Heerweg Echt

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Herten / Roermond

Werkvelden

Eerstelijnszorg

Je werkt met hart en ziel met en voor cliënten. Dat is jouw passie en dat geeft je voldoening. Je bent flexibel, ondernemend en zelfstandig. Klinkt dat bekend? Dan zijn we op zoek naar jou!

PSW Wonen zoekt een persoonlijk begeleider (24 uur) voor WBC Heerweg in Echt.

Binnen deze mooie Locatie wordt begeleiding geboden aan 21 cliënten met een verstandelijke beperking, variërend in leeftijd van 14-63 jaar met uiteenlopende zorgvragen. WBC Heerweg is verdeeld in drie geschakelde woningen. In twee woningen hebben de cliënten een eigen zit/slaapkamer met eigen sanitair en heeft elke woning een gezamenlijke huiskamer/ keuken. In de derde woning hebben de cliënten een eigen appartement met aparte slaapkamer en een gezamenlijke leef-keuken.

Het team is onderverdeeld in 3 sub-teams. Ieder sub-team werkt voornamelijk in 1 woning waardoor lijnen kort zijn en er voor cliënten minder verschillende gezichten zijn. De begeleiding betreft 24-uurs-zorg. De vacature is voor huis 2 waar 8 cliënten wonen in de leeftijd van 14-26 jaar met een matig verstandelijke beperking en uiteenlopende zorgvragen.

Voor de functie geldt dat het samenwerken met de verwanten en/of het netwerk van de cliënt een belangrijk onderdeel is van het werk. Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van Ondersteuningsplannen van jouw cliënten, dit in samenspraak met cliënten, ouders/verwanten en alle betrokkenen binnen PSW. Je draagt zorg voor het overdragen van belangrijke acties rondom de cliënt naar het team, zodat de juiste zorg wordt georganiseerd om de dromen en wensen van de cliënten te gaan waarmaken als team.

Wat hebben we te bieden?

  • Goede werksfeer en fijne collega's.
  • Een teamleider op locatie om mee te sparren en af te stemmen.
  • Je kunt een beroep doen op de gedragsdeskundige.
  • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.

Wat verwachten we van jou?

  • Een agogische opleiding op minimaal niveau 4.
  • Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
  • De functie brengt met zich mee dat er in de ochtend- en avonduren, om het weekend en met slaapdiensten wordt gewerkt.

Overige informatie/ solliciteren:
Voor meer informatie over de vacature kun je van maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur terecht bij Danielle Driessen, teamleider Wonen Echt,

06 - 83707178.

De sollicitatiegesprekken zullen plaats vinden op 24 oktober 2019. Indien deze dag niet uitkomt dan graag dit in de sollicitatiebrief aangeven.

Over PSW
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.